Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τα 10 πράγματα που μάθαμε…για την ανοησία της πανδημίας φόβου covid 19 και γιατί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα αποτύχει

Τα 10 πράγματα που μάθαμε…για την ανοησία της πανδημίας φόβου covid 19 και γιατί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα αποτύχει
Πιστοποιητικά εμβολιασμού, διαχωρισμός των πολιτών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, όλα αυτά είναι πολιτικές επιλογές, ανόητες, ανήθικες, ξεδιάντροπες, προσβλητικές
Σχετικά Άρθρα

Κυριαρχεί ο φόβος… κυριαρχεί η σκόπιμη τρομοκράτηση του κόσμου, η πανδημία θα σε σκοτώσει…
Εάν διασωληνωθείς έχει μεγάλες πιθανότητες να πεθάνεις.
Εάν δεν εμβολιαστείς θα αρρωστήσεις βαριά και θα πεθάνεις.
Εάν δεν κάνεις την 3η αναμνηστική δόση δεν θεωρείσαι εμβολιασμένος.
Εάν είσαι άνω των 60 ετών και προσεχώς άνω των 50 ετών και δεν εμβολιαστείς υποχρεωτικά κάθε μήνα θα πληρώνεις 100 ευρώ δηλαδή 1200 ευρώ στο έτος.
Και πλήθος άλλων ασυναρτησιών που παρουσιάζονται με ένα στόχο να φοβίσουν τους πολίτες όχι να τους ενημερώσουν υπεύθυνα, όπως πρέπει να κάνει κάθε σοβαρή Πολιτεία και κάθε σοβαρή υγειονομική αρχή…
Τελικά όλο αυτό είναι ένα κοινωνικό πείραμα συμπεριφοράς και υποταγής.

Τα 10 πράγματα που μάθαμε τις τελευταίες ημέρες είναι

1)Τρεις χώρες απειλούν ότι θα εφαρμόσουν υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό, η Ελλάδα, η Αυστρία και η Γερμανία.
Οι τρεις αυτές χώρες έχουν κάτι κοινό έχουν αποτύχει παταγωδώς στην διαχείριση της πανδημίας, στην διαχείριση της υγειονομικής κρίσης και τα μέτρα που έχουν λάβει επιδείνωσαν δραματικά την κατάσταση.
Η περίπτωση της Ελλάδος είναι παράδειγμα προς αποφυγήν καθώς εσχάτως εμφανίζει την χειρότερη εικόνα, στην κυριολεξία σε όλη την Ευρώπη, πραγματικά πρωτοφανές.
Η Ελλάδα είναι μια από τις χώρες που έχει επιβάλλει τον ανήθικο, ανέντιμο και ντροπιαστικό διαχωρισμό της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.
Ο νυν ευρωβουλευτής της ΝΔ Κύρτσος, δήλωσε ότι κάθε μέρα χάνονται όσοι στο Μάτι αλλά τώρα αφομοιώσαμε την εκατόμβη στη νέα ψευτοκανονικότητα…
Χωρίς κανένα άλλο σχόλιο.
elllasssss2_1.png

Germanyyy1_1.jpg
2)Το Yale University αποκαλύπτει ότι η πανδημία covid 19… δεν είναι τίποτε άλλο από πανδημία φόβου.
Κυβερνήσεις και υγειονομικές αρχές σκόπιμα τρομοκράτησαν τις κοινωνίες παρουσίασαν μια εικόνα πολύ χειρότερη από αυτή που είναι πραγματικά με στόχο να χειραγωγήσουν τους πολίτες και να περάσουν μαζικά μέτρα όπως τα lockdowns ή τον εμβολιασμό.
Και οι δύο επιλογές είναι αποτυχημένες.

3)Το Ιαπωνικό υπουργείο Υγείας προειδοποιεί ότι τα εμβόλια της Moderna και της Pfizer προκαλούν μυοκαρδίτιδες και περικαρδίτιδες.
Ακριβώς στα ίδια συμπεράσματα έχει καταλήξει και η αμερικανική καρδιολογική εταιρία, σε μελέτη της μάλιστα αναφέρει ότι αυξάνονται κατακόρυφα δείκτες που προϊδεάζουν για καρδιακή νόσο.

4)Η Pfizer είναι μια φαρμακευτική εταιρία με παρελθόν ακραίας παραβατικής συμπεριφοράς έχοντας πληρώσει πρόστιμα άνω των 3 δισεκ. δολαρίων για παρανομίες…
Σίγουρα αυτό δεν αποτελεί έκπληξη…

5)Το λιανεμπόριο στην Γερμανία έχει δραματικά – εκ νέου – υποστεί μεγάλο σοκ καθώς καταγράφει πτώση 26% λόγω των αποτυχημένων lockdowns.
Η πρώην Καγκελάριος Merkel στην λήξη της θητείας της αποδείχθηκε ελάχιστη…ούτε καν λίγη.
Πρότεινε να επιβληθεί καθολικό lockdown σε όλους τους Γερμανούς ανεξαρτήτως καθεστώτος εμβολιασμού, η πρόταση απορρίφθηκε αλλά εξετάζεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός…

6)Νέες διαδηλώσεις κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων ξέσπασαν στην Ευρώπη, την Αυστρία, την Ιταλία, την Ολλανδία.
Ο ομοφυλόφιλος πρωθυπουργός της Ολλανδίας Rutte κατηγόρησε ξανά τους διαδηλωτές…
Και στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκαν μεγάλες συγκεντρώσεις ειδικά στην Θεσσαλονίκη με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.

7)Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στην Ελλάδα θα αποτύχει.
Το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού άνω των 60 ετών, είναι μια πολιτική απόφαση και όχι επιστημονικά τεκμηριωμένη πρόταση.
Ο έλληνας πρωθυπουργός, μόλις πρόσφατα είχε δηλώσει ότι το μέτρο της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών στους υγειονομικούς δεν απέδωσε καθώς περίπου 7.000 υγειονομικοί αποφάσισαν να μην εμβολιαστούν και ετέθησαν σε αναστολή εργασίας και δεν πληρώνονται.
Όπως έλεγε ο Μητσοτάκης… πρόσφατα οι υποχρεωτικότητες δεν αποδίδουν… και μετά από αυτό το πολιτικό συμπέρασμα, επέβαλλε υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60 ετών και προσεχώς ίσως και άνω των 50 ετών.
Και το μέτρο αυτό θα αποτύχει παταγωδώς, γιατί αποτελεί πολιτική απόφαση τιμωρίας, επιβολής, είναι μια συνταγή αποτυχίας…
Οι 7.000 υγειονομικοί, αποφάσισαν να μην εμβολιαστούν και δεν πληρώνονται και παρ΄ ότι περνούν οι μήνες… συνεχίζουν σταθερά να μην εμβολιάζονται.
Εάν οι 7.000 υγειονομικοί που δεν πληρώνονται δεν κάμπτονται, θα λυγίσουν οι πολίτες που θα χάσουν τα 1200 ευρώ τον χρόνο;
Προφανώς και όχι.
Η υποχρεωτικότητα των εμβολίων είναι πράξη ατιμωτική, απαράδεκτη, προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και η κοινωνία θα την καταδικάσει.
Η υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών θα είναι μια ακόμη πολιτική ήττα της κυβέρνησης σε ένα πολιτικά ανήθικο μέτρο που δεν έχει καμία επιστημονική τεκμηρίωση.

8) Νέο σοκ… κατά των πιστοποιητικών εμβολίων.
Μελέτη από την Ισπανία συμπεραίνει ότι δεν μειώνουν την μόλυνση από covid και επί της ουσίας είναι αναποτελεσματικά.
Προσέξτε η Ισπανία δεν έχει επιβάλλει σε εθνικό επίπεδο υποχρεωτικά πιστοποιητικά εμβολιασμού αλλά μόνο ορισμένες περιφέρειες.
Προφανώς ούτε η Σουηδία έχει υποστηρίξει τέτοια άθλια μέτρα, μόνο χώρες όπως η Ελλάδα που τα έκαναν μαντάρα στην διαχείριση της πανδημίας.

9) Μελέτη του University Aix-Marseille, απομυθοποιεί την υστερία για Omicron: Είναι 63% πιο ακίνδυνη από Delta, ενώ χαρακτηρίζει αδύναμα τα εμβόλια.
Για την Omicron έχει επικρατήσει – αναίτια προφανώς – τρόμος και πολλοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι είναι 63% πιο ακίνδυνη από την Delta.
Αλλά εάν δεν τρομοκρατηθεί ο κόσμος… πως θα χειραγωγηθεί;
Όμως οι κοινωνίες αφυπνίζονται απέναντι στις πολιτικές ανοησίες.

10)Ο Bill Gates ο πρώην ιδιοκτήτης της Microsoft δήλωσε ότι ο εμβολιασμός είναι ένα κοινωνικό πείραμα, υποταγής των κοινωνιών στις κυβερνήσεις και στις υγειονομικές αρχές.
Ο ίδιος να σημειωθεί υποκίνησε το εμβολιαστικό κίνημα διεθνώς και προώθησε την ιδέα του καθολικού εμβολιασμού.
Πλέον ο εμβολιασμός είναι κοινωνικό πείραμα.

Συμπέρασμα

Πιστοποιητικά εμβολιασμού, διαχωρισμός των πολιτών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, όλα αυτά είναι πολιτικές επιλογές, ανόητες, ανήθικες, ξεδιάντροπες, προσβλητικές.
Όλα αυτά οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε ένα αποτέλεσμα… έχει δημιουργηθεί ένα απόστημα από τα λάθη και την πολιτική ανεπάρκεια που θα σπάσει…
Το bankingnews έχει ταχθεί ΞΕΚΑΘΑΡΑ κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων που διαιρούν την κοινωνία και προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Κάθε πολίτης πρέπει να είναι ελεύθερος να επιλέξει εάν θα εμβολιαστεί ή όχι, όλα τα υπόλοιπα είναι πολιτικές ντροπής…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης