Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανός Υπουργός Άμυνας: Παρανοϊκός ο Putin, έχει το σύνδρομο του κοντού - Παράφρων και η Zakharova

Βρετανός Υπουργός Άμυνας: Παρανοϊκός ο Putin, έχει το σύνδρομο του κοντού - Παράφρων και η Zakharova
Ο Wuallas έστρεψε στη συνέχεια τα βέλη του στην εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Zakharova: «Για να είμαστε δίκαιοι, υπάρχει κι αυτή η κυρία, η εκπρόσωπός του υπουργείου Εξωτερικών, που είναι σαν κωμικός, κάθε εβδομάδα κάνει τη δήλωσή της απειλώντας με πυρηνική επίθεση τους πάντες ή κάνει το ένα ή το άλλο»

Πυρά κατά του Putin εξαπέλυσε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, χαρακτηρίζοντας «παρανοϊκό» τον Ρώσο πρόεδρο κι υποστηρίζοντας ότι πάσχει από «σύνδρομο κοντού».
Είχαν προηγηθεί σχόλια του Βρετανού πρωθυπουργού Johnson - που έχει παρομοιάσει στο παρελθόν τον Ρώσο πρόεδρο με ... κροκόδειλο - σύμφωνα με τα οποία η εισβολή που διέταξε ο Putin στην Ουκρανία είναι ένα παράδειγμα «τοξικής αρρενωπότητας», ενώ υποστήριξε ότι αν ήταν μια γυναίκα στο τιμόνι της Ρωσίας, δεν θα έκανε το ίδιο λάθος.
«Σίγουρα θεωρώ ότι η άποψη του προέδρου Putinγια τον εαυτό του και τον κόσμο επηρεάζεται από ένα σύνδρομο κοντού άνδρα, έχει μια macho άποψη», είπε ο Βρετανός ΥΠ ΑΜ, στο ραδιοφωνικό σταθμό LBC. Και πρόσθεσε: «σπάνια ακούει κανείς για σύνδρομο κοντής γυναίκας, πάντα ακούμε για σύνδρομο κοντού άνδρα και πιστεύω ότι [ο Putin σίγουρα πάσχει απ’ αυτό.
Αλλά θεωρώ ότι η μεγαλύτερη πρόκληση εν προκειμένω είναι η άποψη του συστήματος στη Ρωσία ότι κατά κάποιο τρόπο ορισμένες χώρες δεν έχουν την ίδια αξία με άλλες, ότι τα δικαιώματά τους δεν μετρούν. Και επιδιώκοντας να εγγραφούν σε μια νέα ιστορία, φαίνεται ότι πιστεύουν πώς ο κατάλληλος τρόπος για αυτό είναι με τη βία και την εισβολή. Και νομίζω ότι αυτό είναι κάτι ανησυχητικό», σημείωσε.

Wuallas: «Παράφρων και η Zakharova»

Ο Wuallas έστρεψε στη συνέχεια τα βέλη του στην εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Zakharova: «Για να είμαστε δίκαιοι, υπάρχει κι αυτή η κυρία, η εκπρόσωπός του υπουργείου Εξωτερικών, που είναι σαν κωμικός, κάθε εβδομάδα κάνει τη δήλωσή της απειλώντας με πυρηνική επίθεση τους πάντες ή κάνει το ένα ή το άλλο (…) Είναι παράφρων όπως κι αυτός [ο Putin], δεν θα πω τίποτε άλλο».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης