Τελευταία Νέα
Οικονομία

Μασούτης (ΚΕΕ) για Προϋπολογισμό 2023: Η επιχειρηματική κοινότητα έχει λόγους να είναι αισιόδοξη

Μασούτης (ΚΕΕ) για Προϋπολογισμό 2023: Η επιχειρηματική κοινότητα έχει λόγους να είναι αισιόδοξη
Ο προϋπολογισμός περιλαμβάνει σοβαρά μέτρα στήριξης για τα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα, με ταυτόχρονη δημοσιονομική σύνεση ώστε να προστατευτεί η οικονομική σταθερότητα, τόνισε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων
Σχετικά Άρθρα

«Η επιχειρηματική κοινότητα έχει λόγους να είναι αισιόδοξη», δήλωσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Γιάννης Μασούτης για τον προσχέδιο Προϋπολογισμού 2023.
Πιο αναλυτικά η δήλωση του προέδρου έχει ως εξής:
«Η παγκόσμια ενεργειακή κρίση, καθώς και η αδυναμία της Ευρώπης να διαχειριστεί την ύφεση και τον πληθωρισμό αποτέλεσαν παράγοντες οι οποίοι επηρέασαν το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2023, όπως κατατέθηκε στη Βουλή.
Περιλαμβάνει από τη μία σοβαρά μέτρα στήριξης για τα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα, με ταυτόχρονη δημοσιονομική σύνεση ώστε να προστατευτεί η οικονομική σταθερότητα.
Η εξίσωση είναι δύσκολη, αν και ο προϋπολογισμός ειδικών συνθηκών διαμορφώνει ένα θετικό κλίμα στην επιχειρηματική κοινότητα, με τη δυναμική την οποία αναπτύσσει η ελληνική οικονομία.
Οι άμεσες ξένες επενδύσεις, η απόκτηση επενδυτικής βαθμίδας, καθώς και τα κεφάλαια του ταμείου ανάκαμψης, αποτελούν παράγοντες οι οποίοι θα συντελέσουν στην ανατροπή του δυσμενούς κλίματος στην Ευρώπη αλλά και στη χώρα μας.
Η επιχειρηματική κοινότητα έχει λόγους να είναι αισιόδοξη» δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ, Γιάννης Μασούτης, μετά την κατάθεση στη Βουλή του προσχεδίου του προϋπολογισμού για το 2023.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης