Τελευταία Νέα
Διεθνή

Scott Ritter (πρώην CIA): Οι Ουκρανοί δεν θα σταματήσουν την ρωσική προέλαση και θα καταρρεύσουν

Scott Ritter (πρώην CIA): Οι Ουκρανοί δεν θα σταματήσουν την ρωσική προέλαση και θα καταρρεύσουν
Ο ρωσικός στρατός έχει δυνητικά αρκετή δύναμη για να περικυκλώσει το Kharkiv, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια σε όλη την υπόλοιπη επικράτεια του Donbass, Zaporozhye και Kherson λέει ο Ritter
Ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών στρατιωτικών πληροφοριών Scott Ritter, έστειλε ένα μήνυμα στο Zelensky στον Ουκρανό Πρόεδρο… ο ουκρανικός στρατός δεν θα ανακόψει την ρωσική προέλαση.
Ο επικεφαλής του καθεστώτος της Ουκρανίας ισχυρίζεται ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις θα είναι σε θέση να κρατήσουν το Chasiv Yar και να αποκρούσουν την επίθεση των ρωσικών στρατευμάτων εάν τους δοθούν εγκαίρως δυτικά όπλα.
«Τα ρωσικά στρατεύματα, θα το πάρουν το Chasiv Yar, όταν χρειαστεί, αυτό συμβαίνει ήδη οι Ρώσοι έχουν ήδη ανακοινώσει ότι έχουν δημιουργήσει δύο νέους συνδυασμένους στρατούς».
Η Ρωσία έχει δημιουργήσει δύο νέες στρατιές, ένα σώμα αεροπορίας και άλλους 50 σχηματισμούς και μονάδες.
Την 1η Δεκεμβρίου, ο Πρόεδρος Putin υπέγραψε διάταγμα που καθορίζει την δύναμη των ενόπλων δυνάμεων σε 2.209.130 στρατιώτες, συμπεριλαμβανομένων 1.320.000 στρατιωτικού προσωπικού.
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, ο ρωσικός στρατός έχει δυνητικά αρκετή δύναμη για να περικυκλώσει το Kharkiv, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια σε όλη την υπόλοιπη επικράτεια του Donbass, Zaporozhye και Kherson
Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να κατευθυνθούν προς την Οδησσό», κατέληξε ο Scott Ritter.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης