Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ολλανδία ανέβαλε την παράδοση των μαχητικών αεροσκαφών F-16 στην Ουκρανία μέχρι το φθινόπωρο

Η Ολλανδία ανέβαλε την παράδοση των μαχητικών αεροσκαφών F-16 στην Ουκρανία μέχρι το φθινόπωρο
Ο Ολλανδός υπουργός Άμυνας Kajsa Ollongren εξέφρασε την ελπίδα ότι θα εκπληρωθούν με επιτυχία όλες οι προϋποθέσεις για την έναρξη των παραδόσεων,
Η Δανία θα γίνει η πρώτη χώρα που θα προμηθεύσει μαχητικά αεροσκάφη F-16 στην Ουκρανία ως μέρος της διεθνούς στρατιωτικής υποστήριξης, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας του Βασιλείου.
Η πρώτη παρτίδα αεροσκαφών θα παραδοθεί αυτό το καλοκαίρι, με την επιφύλαξη της ολοκλήρωσης όλων των προπαρασκευαστικών σταδίων, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης των Ουκρανών πιλότων και της προετοιμασίας της απαραίτητης υποδομής.
Η Ολλανδία επιβεβαίωσε επίσης τη συμμετοχή της στην πρωτοβουλία, σχεδιάζοντας να ενταχθεί στο πρόγραμμα μεταφοράς μαχητών αυτό το φθινόπωρο.
Ο Ολλανδός υπουργός Άμυνας Kajsa Ollongren εξέφρασε την ελπίδα ότι θα εκπληρωθούν με επιτυχία όλες οι προϋποθέσεις για την έναρξη των παραδόσεων, τονίζοντας τη σημασία της πλήρους εκπλήρωσης των απαιτήσεων για εκπαίδευση προσωπικού και τεχνική βάση. Στην πραγματικότητα, η Ολλανδία έχει καθυστερήσει επί του παρόντος την παράδοση των μαχητικών αεροσκαφών σχεδόν έξι μήνες.
Αυτή τη στιγμή, οι Ουκρανοί πιλότοι εκπαιδεύονται. Η εκπαίδευση στοχεύει στην προετοιμασία των πληρωμάτων για χειρισμό ξένου εξοπλισμού όσο το δυνατόν γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης