Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εκκενώνεται το αεροδρόμιο του Gatwick στο Λονδίνο

Εκκενώνεται το αεροδρόμιο του Gatwick στο Λονδίνο
Δεκάδες εγκλωβισμένοι επιβάτες έχουν απεικονιστεί έξω από τον τερματικό σταθμό ενός μεγάλου αεροδρομίου του Ηνωμένου Βασιλείου
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης (9/5) στον νότιο τερματικό σταθμό του Γκάτγουικ, στο Λονδίνο, καθώς επιβάτες απομακρύνονται μετά την ενεργοποίηση του συναγερμού πυρκαγιάς
Δεκάδες εγκλωβισμένοι επιβάτες έχουν απεικονιστεί έξω από τον τερματικό σταθμό ενός μεγάλου αεροδρομίου του Ηνωμένου Βασιλείου. Το αεροδρόμιο του Λονδίνου, Γκάτγουικ αντιμετωπίζει επί του παρόντος ένα περιστατικό που φαίνεται να είναι στον νότιο τερματικό σταθμό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιβάτες απομακρύνονται από το κτίριο, με τους ισχυρισμούς ότι ο συναγερμός πυρκαγιάς έχει προκαλέσει πανικό. Οι δυσαρεστημένοι άνθρωποι πήγαν στο Χ για να εκτονώσουν την οργή τους, καθώς πολλοί λένε ότι δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει.
Μερικοί έχουν επίσης χάσει τις πτήσεις τους επειδή έχουν κολλήσει σε μια εξωτερική περιοχή χωρίς να υπάρχουν νέα για το πότε θα τους επιτραπεί να επιστρέψουν, όπως υποστηρίζεται.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης