Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024: Show Αυτιά για τα αποτελέσματα - Φίλησε τον Μάκη Βορίδη, αυτοπροτάθηκε για νέες τηλεοπτικές εμφανίσεις

Ευρωεκλογές 2024: Show Αυτιά για τα αποτελέσματα - Φίλησε τον Μάκη Βορίδη, αυτοπροτάθηκε για νέες τηλεοπτικές εμφανίσεις
ταν τον ρώτησε η Σία Κοσιώνη αν είναι καλά, ο Γιώργος Αυτιάς κοίταξε την κάμερα και φάνηκε βουρκωμένος, όταν άρχισε να λέει: «Ευχαριστώ την Ελλάδα, ευχαριστώ θερμά τους Έλληνες»

Άκρως «τηλεοπτική» ήταν η αντίδραση του Γιώργου Αυτιά, βλέποντας ότι προηγείται σε σταυρούς ανάμεσα στους υποψήφιους της ΝΔ, στα μέχρι τώρα αποτελέσματα των ευρωεκλογών 2024.
Τα αποτελέσματα αυτά προβλήθηκαν μόλις ο δημοσιογράφος έφτασε στο στούντιο του ΣΚΑΪ για να πάρει θέση στο πάνελ. Αφού φίλησε τον Μάκη Βορίδη, κάθισε, έβαλε τα χέρια στο στόμα και έμοιαζε εμβρόντητος.
Όταν τον ρώτησε η Σία Κοσιώνη αν είναι καλά, ο Γιώργος Αυτιάς κοίταξε την κάμερα και φάνηκε βουρκωμένος, όταν άρχισε να λέει: «Ευχαριστώ την Ελλάδα, ευχαριστώ θερμά τους Έλληνες».
«Όπου πήγα μου είπαν “συνέχισε εκεί που θα πας αυτό που έλεγες στην τηλεόραση, μίλα ελεύθερα πια», συμπλήρωσε με στόμφο. «Ό,τι έκανα στη ζωή μου το οφείλω σε εσάς», είπε απευθυνόμενος στους τηλεθεατές.
Μάλιστα, αυτοπροτάθηκε για να συνεχίσει τις τηλεοπτικές εμφανίσεις. «Όλες οι οδηγίες που θα έρχονται από την ΕΕ στην Ελλάδα, θα αναλύονται στην τηλεόραση, αν θέλει ο ΣΚΑΪ, κάθε Σαββατοκύριακο 2-3 λεπτά», δήλωσε. «Αυτό που βλέπετε απόψε είναι η δύναμη του Έλληνα να πει “ναι” σε ανθρώπους που έρχονται από την περιφέρεια με ένα δισάκι στον ώμο», συμπλήρωσε.
Όταν ρωτήθηκε για τη μεγάλη πτώση της Νέας Δημοκρατίας, απάντησε «το αποτέλεσμα είναι η μεγαλύτερη διαφορά πρώτης και δεύτερης θέσης στην ιστορία των ευρωεκλογών» και πρόσθεσε ότι αυτό που μπορεί να κάνει ο πρωθυπουργός είναι «να προχωρήσει σε αλλαγές, να υλοποιήσει το πρόγραμμά του».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης