Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Simpler συνεργάζεται με τη Revolut και ενσωματώνει το Revolut Pay στις επιλογές ολοκλήρωσης αγοράς της

tags :
Η Simpler συνεργάζεται με τη Revolut και ενσωματώνει το Revolut Pay στις επιλογές ολοκλήρωσης αγοράς της
Η συνεργασία αποσκοπεί στην παροχή ομαλής και ασφαλούς εμπειρίας τόσο για τους πελάτες, όσο και για τους εμπόρους

Η Simpler, κορυφαία λύση ολοκλήρωσης αγοράς eCommerce, και η Revolut, αδειοδοτημένη ψηφιακή τράπεζα με πάνω από 1 εκατομμύριο πελάτες στην Ελλάδα, ανακοινώνουν τη συνεργασία τους όσον αφορά στην ενσωμάτωση του Revolut Pay στην γκάμα επιλογών ολοκλήρωσης αγοράς της Simpler.
Η συνεργασία αποσκοπεί στην παροχή ομαλής και ασφαλούς εμπειρίας τόσο για τους πελάτες, όσο και για τους εμπόρους.
Στο πλαίσιο της προσπάθειας της Simpler να απλοποιήσει τις online αγορές, η ενσωμάτωση παρέχει στους καταναλωτές περισσότερους εύχρηστους τρόπους πληρωμής. Η προσθήκη του Revolut Pay στη ροή ολοκλήρωσης αγοράς της Simpler προσφέρει περισσότερη ευκολία και επιλογές στην ολοκλήρωση της αγοράς.
Με πάνω από 40 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως, η Revolut αποτελεί αξιόπιστη μέθοδο ολοκλήρωσης πληρωμών, προσφέροντας έναν εύκολο και ασφαλή τρόπο πληρωμής.
Με την ενσωμάτωση του Revolut Pay, η Simpler δίνει τη δυνατότητα στους εμπόρους να απευθύνονται σε ένα ευρύτερο φάσμα πελατών, μειώνοντας τις δυσκολίες κατά την ολοκλήρωση αγοράς και αυξάνοντας τις πωλήσεις.
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ενσωματώσαμε το Revolut Pay στην γκάμα επιλογών πληρωμών μας, ενισχύοντας τόσο τις διαθέσιμες επιλογές, όσο και την ευκολία που προσφέρουμε στους πελάτες μας,» δήλωσε η Ράνια Λάμπρου, CEO της Simpler. «Η ενσωμάτωση όχι μόνο παρέχει μια ασφαλή και απρόσκοπτη εμπειρία πληρωμής, αλλά διευρύνει την εμβέλεια των επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου, επιτρέποντάς τους να αξιοποιήσουν το τεράστιο δίκτυο της Revolut. Μειώνοντας τις δυσκολίες κατά την ολοκλήρωση αγοράς και προσφέροντας μια σειρά επιλογών πληρωμής, στοχεύουμε να βοηθήσουμε τους εμπόρους να αναπτυχθούν και να επιτύχουν στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά.»
Η ενσωμάτωση του Revolut Pay από τη Simpler έρχεται να συμπληρώσει την ήδη υπάρχουσα γκάμα επιλογών πληρωμής, η οποία περιλαμβάνει Apple Pay, Google Pay, Klarna, PayPal και άλλα δημοφιλή ψηφιακά πορτοφόλια και κάρτες.
Χάρη στην ολοκληρωμένη σουίτα της, η Simpler βελτιστοποιεί τη διαδικασία πληρωμής για τους πελάτες, προσφέροντας μια σειρά ασφαλών επιλογών πληρωμής, οι οποίες είναι συγκεντρωμένες σε ένα σημείο. Αυτό συμβάλλει στη μείωση των ποσοστών εγκατάλειψης της αγοράς και αυξάνει τις μετατροπές πωλήσεων έως και 35%, σύμφωνα με τα δεδομένα της Simpler.
Ο Victor Roger I Andres, Επικεφαλής Online Πληρωμών στη Revolut, «Είμαστε περήφανοι που όλο και περισσότερες επιχειρήσεις και πλατφόρμες πληρωμών χρησιμοποιούν το Revolut Pay. Η Simpler αποτελεί μια πραγματικά καινοτόμο λύση στις πληρωμές, που αποσκοπεί στο να καταστήσει την ολοκλήρωση αγοράς πιο γρήγορη, πιο ομαλή, πιο αποτελεσματική, αλλά και πιο αποδοτική. Με τη συνεργασία μας, στοχεύουμε να επιτρέψουμε σε εκατομμύρια Ευρωπαίους καταναλωτές να πραγματοποιούν online αγορές πιο εύκολα και με ασφάλεια».
Για τους εμπόρους που χρησιμοποιούν ήδη τη Simpler, το Revolut Pay θα ενσωματωθεί αυτόματα χωρίς επιπλέον κόστος ή διαδικασία, βελτιώνοντας την εμπειρία ολοκλήρωσης αγοράς και ωθώντας τις επιχειρήσεις σε περαιτέρω ανάπτυξη. Ωστόσο, ακόμα και για τις επιχειρήσεις που θα ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν τη Simpler, η διαδικασία εγγραφής είναι εξαιρετικά απλή και γρήγορη, επιτρέποντάς τους να επωφεληθούν άμεσα από την ολοκληρωμένη γκάμα πληρωμών, η οποία περιλαμβάνει το Revolut Pay, και να ξεκινήσουν να αναπτύσσουν την επιχείρησή τους. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Simpler για να μάθετε περισσότερα και να ξεκινήσετε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης