Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επίθεση κατά Trump: Την εξαφάνιση του 20χρονου δράστη δήλωσαν οι γονείς του λίγες ώρες πριν την απόπειρα δολοφονίας

Επίθεση κατά Trump: Την εξαφάνιση του 20χρονου δράστη δήλωσαν οι γονείς του λίγες ώρες πριν την απόπειρα δολοφονίας
Η μητέρα και ο πατέρας του επίδοξου δολοφόνου μετέφεραν στην τοπική αστυνομία ότι ο 20χρονος αγνοείται και εκδήλωσαν την έντονη ανησυχία τους
Οι γονείς του Thomas Matthew Crooks είχαν έρθει σε επικοινωνία με την αμερικανική αστυνομία λίγες ώρες πριν πυροβολήσει τον πρώην πρόεδρο Donald Trump σε προεκλογική συγκέντρωση στο Butler της Pennsylvania, μεταδίδει το Fox News.
Η μητέρα και ο πατέρας του επίδοξου δολοφόνου μετέφεραν στην τοπική αστυνομία ότι ο 20χρονος αγνοείται και εκδήλωσαν την έντονη ανησυχία τους, αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του γνωστού φιλορεπουμπλικανικού δικτύου.
Πάντως δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν οι γονείς του δράστη γνώριζαν ότι είχε στην κατοχή το όπλο AR-15 που αγοράστηκε από τον πατέρα του.
Επισημαίνεται ότι οι γονείς του Crooks συνεργάζονται με τους ερευνητές του FBI στην προσπάθεια της υπηρεσίας να αποκαλύψει το κίνητρο που τον οδήγησε στην επίθεση.
Οι αξιωματούχοι ολοκλήρωσαν τον έλεγχο των λογαριασμών του τηλεφώνου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσής του, αλλά δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα της έρευνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης