Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αύριο η καταβολή οικογενειακών επιδομάτων από τον ΟΓΑ

tags :
Αύριο η καταβολή οικογενειακών επιδομάτων από τον ΟΓΑ
Πρόκειται για το ενιαίο επίδομα τέκνων και το ειδικό επίδομα τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών και αφορούν 21.522 δικαιούχους
Αύριο θα καταβάλει ο ΟΓΑ σε 21.522 δικαιούχους το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων  και το ειδικό επίδομα τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών για το έτος 2013.
Το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 14.147.724,75 ευρώ.
Μεταξύ των δικαιούχων περιλαμβάνονται όσοι υπέβαλαν αίτηση Α21 για πρώτη φορά και ελέγχθηκαν οι αιτήσεις τους. Οι εν λόγω δικαιούχοι θα λάβουν αναδρομικά τα ποσά που τους αναλογούν από την ημερομηνία θεμελίωσης του δικαιώματός τους.
Επίσης, θα το λάβουν όσοι υπέβαλαν τις απαραίτητες διορθώσεις ηλεκτρονικά και οι τροποποιητικές ελέγχθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Παράλληλα, όπως επισημαίνει ο διοικητής του ΟΓΑ, Ξενοφών Βεργίνης, συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η καταχώριση και ο έλεγχος των υπόλοιπων τροποποιητικών, που έχουν κατατεθεί.
Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι με απόφαση της Διοίκησης του Οργανισμού έχει παραταθεί η προθεσμία υποβολής αρχικών αιτήσεων Α21, έως τις 31/01/2014,  προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι αιτούντες υπέβαλαν Ε1 και δεν συμπλήρωσαν το έντυπο Α21.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης