Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σε επιθέσεις κατά της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας καλεί τους οπαδούς του το Ισλαμικό Κράτος

tags :
Σε επιθέσεις κατά της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας καλεί τους οπαδούς του το Ισλαμικό Κράτος
Σε επιθέσεις κατά της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας καλεί τους οπαδούς του το Ισλαμικό Κράτος, μέσω του προπαγανδιστικού περιοδικού του «DABIQ».
Ειδικότερα, στο τεύχος 15, το τελευταίο που έχει κυκλοφορήσει, καλεί τους οπαδούς του να «σπάσουν τον σταυρό».
Το έντυπο καλεί όλους τους οπαδούς του ISIS στη Δύση να εξαπολύσουν επιθέσεις κατά χριστιανικών εκκλησιών, ενώ προαναγγέλλει νέα «χτυπήματα» κατά Δυτικών μέχρι την έκδοση του επόμενου τεύχους.
Κάνει ιδιαίτερη μνεία μάλιστα στους «κρυμμένους στρατιώτες» στη Δύση και τους ζητάει να επιτεθούν «χωρίς καθυστέρηση».
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ανάμεσα στους στόχους των τζιχαντιστών είναι ο Πάπας Φραγκίσκος και πρόσωπα της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας και των Κοπτών, αλλά και Εβραίοι.
Γίνεται σαφής προειδοποίηση κατά τω ΗΠΑ και των συμμάχων τους, ενώ συγκεκριμένα για τον Πάπα Φραγκίσκο, τον οποίο κατηγορούν ότι κρύβεται πίσω από το «παραπλανητικό πέπλο της καλής θέλησης προς τους μουσουλμάνους».
Το δημοσίευμα συνοδεύεται από φρικιαστικές εικόνες.
Το μήνυμα, ωστόσο, απευθύνεται και στους Χριστιανούς, τους οποίους το περιοδικό καλεί να επιλέξουν είτε να παραμείνουν «προσκολλημένοι στην πολυτέλεια αυτής της ζωής, απορρίπτοντας την αλήθεια», είτε «να λάβουν σοβαρά υπόψη τους την προειδοποίηση του Αλλάχ ότι η ζωή δεν είναι εγγυημένη».



www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης