Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τα θερμά συγχαρητήρια της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας προς τη χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη

Τα θερμά συγχαρητήρια της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας προς τη χρυσή Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη
Η Άννα Κορακάκη ένωσε τον πολιτικό κόσμο με τη σπουδαία Ολυμπιακή της νίκη - Η δεύτερη μέσα σε λίγες ημέρες
Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον τελικό πιστολιού από απόσταση 25 μέτρων σήμερα Τρίτη 9 Αυγούστου 2016 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο της Βραζιλίας, προσέφερε στην Άννα Κορακάκη η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία ευθύς αμέσως μετά τη σπουδαία νίκη της, κατακτώντας μάλιστα το δεύτερο Ολυμπιακό της μετάλλιο μέσα σε λίγες ημέρες.
Πρώτος έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στη χρυσή Ολυμπιονίκη ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στο οποίο ανέφερε: «Η χρυσή Ολυμπιακή επιτυχία σου, πραγματικά κορυφαίο αθλητικό επίτευγμα, κάνει υπερήφανη την Πατρίδα μας. Μαζί με τα συγχαρητήριά μου, σου εύχομαι με την ίδια δύναμη και την ίδια ακρίβεια να επιτυγχάνεις όλους τους στόχους της ζωής σου. Θερμούς χαιρετισμούς και ανάλογα συγχαρητήρια στον άξιο Πατέρα σου».
Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ανήρτησε το ακόλουθο μήνυμα στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο twitter: «Οι σπουδαίες ικανότητες και η επιμονή σου, σε οδήγησαν στην κορυφή! Θερμά συγχαρητήρια, 'Αννα!».
Το έτερο μεγάλο κοινωνικό δίκτυο Facebook διάλεξε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, για να συγχαρεί την Άννα: «Για μια ακόμη φορά η Άννα Κορακάκη πέτυχε διάνα! Μας έκανες υπερήφανους! Συγχαρητήρια!».
Μέσω κοινωνικού δικτύου συνεχάρη τη χρυσή Ολυμπιονίκη και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, γράφοντας: «Μπράβο Άννα Κορακάκη, μας έκανες όλους τους Έλληνες υπερήφανους».
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, επέλεξε να αποστείλει συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην Άννα, γράφοντάς της: «Θερμά συγχαρητήρια κ. Κορακάκη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Κάνατε τη Δράμα, τη Μακεδονία και ολόκληρη την Ελλάδα υπερήφανη. Για άλλη μία φορά καταφέρατε να ανατριχιάσουν οι απανταχού Έλληνες, και πόσο μάλλον αυτή τη φορά που ακούστηκε ο Εθνικός μας Ύμνος από την Βραζιλία σε όλον τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης