Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Ομολόγησε ο 60χρονος - Πώς εντοπίστηκε

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Ομολόγησε ο 60χρονος - Πώς εντοπίστηκε
Tο πρωί του Σαββάτου 5/3 ο 60χρονος μεταφέρθηκε από την Πάτρα στον Πύργο και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηλείας, όπου κατά τη διάρκεια της προανάκρισης,  ομολόγησε ότι σκότωσε το ζευγάρι και τα δύο μικρά παιδιά

Ομολόγησε το τετραπλό έγκλημα ο 60χρόνος ιδιοκτήτης του σπιτιού της οικογένειας από την Ανδραβίδα, ο οποίος πλέον βρίσκεται στα χέρια των Αρχών.
Ο 60χρονος συνελήφθη στην Πάτρα, μετά από μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας και προσήχθη στην αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας στην Ανδραβίδα της Ηλείας, με θύματα τα μέλη τετραμελούς οικογένειας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την ανάκρισή του από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, δεν παραδεχόταν τις πράξεις του.
Ωστόσο, το πρωί του Σαββάτου 5/3 μεταφέρθηκε από την Πάτρα στον Πύργο και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηλείας, όπου κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, ο 60χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε το ζευγάρι και τα δύο μικρά παιδιά.
Σημειώνεται ότι επειδή έχει παρέλθει το αυτόφωρο, αναμένεται η έκδοση εντολής του Εισαγγελέα ώστε να περάσει την πόρτα του ανακριτή Αμαλιάδας.

Εντοπίστηκε στην Πάτρα ο 60χρονος

Ο 60χρονος μετά από μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας εντοπίστηκε στην Πάτρα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε τις βραδινές ώρες χθες, Παρασκευή 4/3, σε περιοχή της Ηλείας και αμέσως τέθηκε υπό παρακολούθηση από την αστυνομία.
Στη συνέχεια οι αστυνομικοί ακολουθούσαν το αυτοκίνητό του κατά τη διάρκεια της διαδρομής του προς την Πάτρα, ενώ είχαν κινητοποιηθεί και άλλες αστυνομικές δυνάμεις.
Τη στιγμή που ο 60χρονος έφθασε στην Πάτρα, κατευθύνθηκε προς την λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου και στο ύψος του παμπελοποννησιακού σταδίου, οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο σταμάτησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε και τον προσήγαγαν στην αστυνομική διεύθυνση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης