Μια Φώτο μια Ιστορία

Με εμφάνιση και αέρα... πρωταθλητή πριν από το Euro 2020 οι Ιταλοί

Με εμφάνιση και αέρα... πρωταθλητή πριν από το Euro 2020 οι Ιταλοί
4 Ιουνίου 2021: Λίγες μέρες πριν πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους απέναντι στην Τουρκία για το Euro 2020, οι Ιταλοί έδειξαν για άλλη μία φορά γιατί είναι οι πιο... στιλάτοι της διοργάνωσης.

Γράφει ο Μάριος Αγγελέτος

Η Ιταλία είναι αυτή που θα ανοίξει την «αυλαία» του Euro 2020, με την «σκουάντρα ατζούρα» να αντιμετωπίζει το βράδυ της Παρασκευής (11/6, 22:00) την Τουρκία για τον 1ο όμιλο. Οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στην διοργάνωση, έχοντας ως τελικό στόχο την κατάκτηση του θεσμού.

Αν υπήρχε μία ομάδα που θα μπορούσε να το κάνει με στυλ, αυτή δεν είναι άλλη από την Ιταλία. Οι παίκτες των Ιταλών φωτογραφήθηκαν με τα νέα σακάκια, τα οποία σχεδίασε για εκείνους ο οίκος Armani ενόψει του Euro, με τον Τζόρτζιο Αρμάνι να είναι μεγάλος υποστηρικτής τόσο της Εθνικής, όσο και της Ίντερ.

Το σχέδιο των κοστουμιών αποτελεί φόρο τιμής στον Έντσο Μπεαρτζότ, που υπήρξε προπονητής της Εθνικής για πάνω από μία δεκαετία (1975-1986) και την οδήγησε στην κατάκτηση του Euro το 1982. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που οι Ιταλοί βρέθηκαν στην κορυφή της Ευρώπης, καθώς το 2000 και το 2012 έφτασαν στην πηγή, αλλά νερό δεν ήπιαν.

Ένα ρόστερ το οποίο συνδυάζει εμπειρία από μεγάλες διοργανώσεις, με παίκτες όπως οι Τζόρτζιο Κιελίνι, Λεονάρντο Μπονούτσι και Λορένζο Ινσίνιε, μαζί με νεαρούς και «διψασμένους» ποδοσφαιριστές, όπως οι Φεντερίκο Κιέζα, Νικολό Μπαρέλα και Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα. Μπορεί η Ιταλία να μην αποτελεί το φαβορί της διοργάνωσης, ωστόσο δεν πρόκειται να «πέσει» χωρίς μάχη.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης