Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ο «εκλεκτός» της ΝΔ για το δήμο Αθηναίων - Αυτόνομη κάθοδος για τον Κακλαμάνη - H αντίδραση Σαμαρά

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ο «εκλεκτός» της ΝΔ για το δήμο Αθηναίων -  Αυτόνομη κάθοδος για τον Κακλαμάνη - H αντίδραση Σαμαρά
Ολοκληρώθηκε ο «χάρτης» των υποψηφιοτήτων

(upd)Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος είναι ο «εκλεκτός» της ΝΔ για το δήμο Αθηναίων, καθώς το κυβερνών κόμμα φαίνεται πως «έκλεισε» στο πρόσωπο του βουλευτή β’ Αθηνών.
Ειδικότερα, η ΝΔ αξιοποιώντας όλες τις διαθέσιμες δημοσκοπήσεις, επέλεξε τον Άρη Σπηλιωτόπουλο ως υποψήφιο για το δήμο Αθηναίων.
Μάλιστα, εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις.
Βέβαια, τα προβλήματα για τη ΝΔ δεν σταματούν, καθώς ο Νικήτας Κακλαμάνης έθεσε εαυτόν υποψήφιο δήμαρχο για το μεγαλύτερο δήμο της χώρας, ανεξαρτήτου εάν το Μαξίμου θα τον στηρίξει.
«Καταθέτω επίσημα, στις Αθηναίες και στους Αθηναίους, την υποψηφιότητά μου για το δήμο της πόλεως των Αθηναίων» υποστήριξε πριν από λίγο, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του.
«Όποιος καταθέτει, καταθέτει» ήταν το σχόλιο του Αντώνη Σαμαρά, μετά τη διπλή υποψηφιότητα Σπηλιωτόπουλου και Κακλαμάνη.
Ως εκ τούτου, ο εκλογικός «χάρτης» της Αθήνας ολοκληρώνεται με την ΝΔ να εκπροσωπείται από τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, το ΣΥΡΙΖΑ από τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ από τον Γιώργο Καμίνη, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες από τον Βασίλη Καπερνάρο, το ΚΚΕ από τον Νίκο Σοφιανό και η Χρυσή Αυγή από τον Ηλία Κασιδιάρη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης