Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνεχίζεται η αποδόμηση του Πρωθυπουργού - Πολιτικός απατεώνας και… παλιάνθρωπος ο Σαμαράς, διαμηνύει ο Γ. Καρατζαφέρης

Συνεχίζεται η αποδόμηση του Πρωθυπουργού - Πολιτικός απατεώνας και… παλιάνθρωπος ο Σαμαράς, διαμηνύει ο Γ. Καρατζαφέρης
«Αυτό το πράγμα σήμερα δεν είναι Νέα Δημοκρατία»
Οξύτατη επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης, χαρακτηρίζοντας μάλιστα, τη ΝΔ ως «μικρό κόμμα».
Λίγες ώρες μετά τις αιχμηρότατες δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, υποστήριξε χαρακτηριστικά πως «αυτό το πράγμα σήμερα δεν είναι Νέα Δημοκρατία».
«Σαφώς, δεν είναι η ΝΔ που μεγάλωσα εγώ. Τώρα, είναι το κόμμα του Σαμαρά, είναι προσβολή να λέμε η ΝΔ σήμερα» συμπλήρωσε με νόημα.
Προχωρώντας ένα βήμα παρακάτω, ο Γ. Καρατζαφέρης κάλεσε τον Αντ. Σαμαρά να παραιτηθεί από την ηγεσία της ΝΔ. «Ας καταλάβει ο κ. Σαμαράς ότι αυτή η πολιτική, οδηγεί σε μια συρρίκνωση. Το επιβεβαίωσε και το ν. 2 της ΝΔ, η κ. Μπακογιάννη» διέτεινε χαρακτηριστικά.
«Αν θέλει κάποιος να πει ότι υπάρχει συνέχεια στην ιστορία του Αβέρωφ, αυτός είναι ο ΛΑ.Ο.Σ.» διαμήνυσε εν συνεχεία.
Όσον αφορά το ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ ΛΑ.Ο.Σ. και ΝΔ, αποσαφήνισε πως «δεν υπήρξαν ποτέ ανοιχτές οι πόρτες με τη Νέα Δημοκρατία».
Παράλληλα, μιλώντας στο ραδιόφωνο "Παραπολιτικά 90,1", ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά ως πολιτικό απατεώνα και παλιάνθρωπο!
«Προφανώς ο Άδωνις βλέπει ότι δεν τραβάει το πράγμα. Είναι λίγο πιο ξύπνιος από τους άλλους και θέλει να βάλει στη συζήτηση και εμένα. Οτιδήποτε έχει σχέση με τον Σαμαρά, δεν με ενδιαφέρει. Είναι πολιτικός παλιάνθρωπος και απατεώνας. Δεν μπορώ να συνεργαστώ μαζί του» υποστήριξε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, όσον αφορά τον Κ. Καραμανλή, ο Γ. Καρατζαφέρης διέτεινε πως «η απουσία του Καραμανλή στην παρουσίαση του υποψηφίων της Ευρωλίστας της Ν.Δ. είναι χαρακτηριστική. Έστειλε μήνυμα. Ο Καραμανλής είναι ιδιοκτήτης της Ν.Δ. και η απουσία του ήταν ηχηρή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης