Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουβέλης (ΔΗΜΑΡ) – Ο κ.Βενιζέλος έχει χάσει την ψυχραιμία του

Κουβέλης (ΔΗΜΑΡ) – Ο κ.Βενιζέλος έχει χάσει την ψυχραιμία του
ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ δεν χωρούν μαζί στην Κεντροαριστερά
Ο κ.Βενιζέλος έχει χάσει την ψυχραιμία του ανέφερε σε σημερινές του δηλώσεις ο Φώτης Κουβέλης σχολιάζοντας τις επικρίσεις που διατύπωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά της ΔΗΜΑΡ, την οποία κατηγόρησε ότι λειτουργεί παρασιτικά κατά του ΠΑΣΟΚ.
«Ο κ.Βενιζέλος αντιλαμβάνεται τα πολιτικά δρώμενα ως προσωποποιημένες συμπεριφορές.Ας χαίρεται τον πολιτικό του πολιτισμό και τα όσα επέλεξε να πει για τη Δημοκρατική Αριστερά και τον αγώνα που κάνει η Δημοκρατική Αριστερά» τόνισε σε δηλώσεις του στον Αθήνα 9.84 ο κ.Κουβέλης
«Πρέπει να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε ότι έχουμε έναν ανακαθορισμό και των πολιτών και της πολιτικής και αυτόν τον ανακαθορισμό είναι τουλάχιστον λάθος να τον εκλαμβάνει ο άλλος ως μία "παρασιτική" πολιτική» είπε ο κ.Κουβέλης.
Σε ό,τι αφορά γενικότερα την Κεντροαριστερά, ο κ. Κουβέλης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε πως ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ δεν χωράνε μαζί σε αυτή, «με τα δεδομένα τα οποία υπάρχουν σήμερα, διότι το σημερινό ΠΑΣΟΚ με τη συγκεκριμένη ηγετική του έκφραση έχει επιλέξει μία συντηρητική πολιτική».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης