Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πολιτικές κωλοτούμπες καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ ο Δ. Κουτσούμπας (ΚΚΕ)

Πολιτικές κωλοτούμπες καταλογίζει στον ΣΥΡΙΖΑ ο Δ. Κουτσούμπας (ΚΚΕ)
Για καλλιέργεια ψεύτικων προσδοκιών στον λαό κατηγόρησε την κυβέρνηση ο γ.γ. του ΚΚΕ
Βολές εναντίον της κυβέρνησης, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, καταλογίζοντας καλλιέργαι ψεύτικών προσδοκιών στον λαό από τη μια μεριά και αυταπατών από την άλλη.
Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά, από τη μια μεριά έχουμε την κυβέρνηση κυρίως της Ν.Δ. να καλλιεργεί ψεύτικες προσδοκίες στον λαό, ενώ από την άλλη πλευρά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλλιεργεί αυταπάτες.
Αναφερόμενος ειδικότερα στον ΣΥΡΙΖΑ, τον κατηγόρησε για πολιτικές κωλοτούμπες, σημειώνοντας ότι «η πολιτική στρατηγική του τα τελευταία δύο χρόνια συγκλίνει όλο και περισσότερο με τη βασική στρατηγική της κυβέρνησης και τα κεντρικά ζητήματα είναι η στάση απέναντι στην Ε.Ε. και την Ευρωζώνη, πώς την αντιλαμβάνεται κάθε πολιτικό κόμμα, όταν μιλάει στα προεκλογικά μπαλκόνια, πώς χτυπάει τα χέρι και λέει “go back Merkel” και από την άλλη μεριά όταν βρίσκεται στις Βρυξέλλες ακόμη και εδώ, όταν βρίσκεται μπροστά σε εκλογική μάχη να θεωρεί ονομάζει την κ. Μέρκελ ρεαλιστή πολιτικό, η οποία μάλιστα θα συνομιλήσει αύριο με τον ΣΥΡΙΖΑ».
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούμπας, «αυτά, όχι μόνο είναι αντιφάσεις, παλινωδίες, κωλοτούμπες, αλλά αυτά που χρησιμοποιώ εγώ και τα στελέχη μας τα ακούμε περπατώντας στους τόπους δουλειάς, στον δρόμο, στα καφενεία, στα εργοστάσια, στα γραφεία τα λέει ο κόσμος και μιλάει για τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ που συγκυβερνούν και για τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι αξιωματική αντιπολίτευση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης