Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φ. Πιπιλή (Ν.Δ.) – Εχέγγυο οι Χαρδούβελης και Σαμαράς ότι δεν θα οπισθοχωρήσουμε σε λαϊκιστές

Φ. Πιπιλή (Ν.Δ.) – Εχέγγυο οι Χαρδούβελης και Σαμαράς ότι δεν θα οπισθοχωρήσουμε σε λαϊκιστές
Αναφερόμενη στον απερχόμενο υπ. Υγείας, Α. Γεωργιάδη, τόνισε ότι με τον αντιλαϊκό του τρόπο μείωσε τη φαρμακευτική δαπάνη από την οποία πλούτισαν επί 30 χρόνια αυτοί που φωνάζουν
Εχέγγυο ότι δεν θα επικρατήσουν οι απόψεις λαϊκιστών υπουργών χαρακτήρισε τον νέον πλέον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, αλλά και τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ, «καλός ο λαϊκισμός, όταν όμως έχεις συγκροτημένο υπουργό Οικονομικών με ξεκάθαρο διαχρονικά πρόσημο όπως με την υπερφορολόγηση αυτό με κάνει να νιώθω σίγουρη ότι δεν θα οπισθοχωρήσουμε σε λαϊκιστές».
Πρόσθεσε δε ότι «αν κάποιοι πιστεύουν ότι επειδή έγιναν υπουργοί θα αρχίσουν την παροχολογια, υπάρχει ο πρωθυπουργός που έχει χαράξει σαφή δρόμο και ένας σοβαρός υπουργος  Οικονομικών, αλλά και η σοβαρή κοινωνία που θα τους κόψουν το βήχα... Όποιος θέλει να μοιράζει ανύπαρκτα χρήματα να πάει τότε στον ΣΥΡΙΖΑ».
Κληθείσα να σχολιάσει την αποχώρηση του Άδωνι Γεωργιάδη από το κυβερνητικό σχήμα, σημείωσε ότι «ο Γεωργιάδης, με τον αντιλαϊκό του τρόπο μείωσε τη φαρμακευτική δαπάνη από την οποία πλούτισαν επί 30 χρόνια αυτοί που φωνάζουν. Εγώ σέβομαι το συνταξιούχο που τούς κόψαμε τη σύνταξη τους άλλους δεν τους σέβομαι», τόνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης