Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ασημακοπούλου (ΝΔ): Η κυβέρνηση ίσως βιάστηκε να μιλήσει για έξοδο από το μνημόνιο - ΣΥΡΙΖΑ: Άτακτη υποχώρηση

Ασημακοπούλου (ΝΔ): Η κυβέρνηση ίσως βιάστηκε να μιλήσει για έξοδο από το μνημόνιο - ΣΥΡΙΖΑ: Άτακτη υποχώρηση
Έμμεση παραδοχή Ασημακοπούλου για βιασύνη της κυβέρνησης όσον αφορά την έξοδο από το μνημόνιο
(upd)Έμμεση παραδοχή από την εκπρόσωπο της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλο για βιασύνη της κυβέρνησης να μιλήσει για έξοδο από το μνημόνιο.
«Θα μπορούσε να πει κανείς στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα… Υπάρχει κανείς που να μη θέλει να τελειώνει αυτή η ιστορία;», δήλωσε μιλώντας στον Παραπολιτικά FM.
«Ο χρόνος είναι ασφυκτικός και οι ώρες κρίσιμες.
Πρέπει να βρεθεί μία λύση για την επόμενη μέρα», τόνισε.
Παράλληλα υπογράμμισε ότι «η ΝΔ είναι σταθερή, αυτή η Βουλή πρέπει να εκλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να προσχωρήσει στην άποψή μας είναι ευχής έργον».
Για άτακτη κυβερνητική υποχώρηση από τη μεταμνημονιακή αφήγηση κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ασημακοπούλου. 
Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται, η ομολογία της κ. Ασημακοπούλου «σηματοδοτεί την άτακτη κυβερνητική υποχώρηση από τη μεταμνημονιακή αφήγηση που προσπαθούσαν τόσον καιρό να καλλιεργήσουν».
«Οι διαβεβαιώσεις από τα χείλη του κ. Σαμαρά για έξοδο της χώρας από το μνημόνιο, τώρα χαρακτηρίζονται λάθος ακόμη και από τους πιο στενούς του συνεργάτες» σημειώνεται και προστίθεται ότι παραμένει το ερώτημα, «ποιες νέες απαιτήσεις των δανειστών συμφώνησε η κυβέρνηση».

Πρώτη ενημέρωση: 13:57, Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης