Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ποτάμι: Στα στενά όρια του κομματικού συστήματος η επιλογή Δήμα

Ποτάμι: Στα στενά όρια του κομματικού συστήματος η επιλογή Δήμα
Στη λογική της ανάκλησης εφεδρειών κινήθηκαν Σαμαράς και Βενιζέλος, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που τον νοιάζει είναι οι υπουργικές καρέκλες
Οξεία κριτική στην κυβέρνηση ασκεί το Ποτάμι με αφορμή την επιλογή του Σταύρου Δήμα για την προεδρία της Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για ανάκληση εφεδρειών από Σαμαρά και Βενιζέλο και σημειώνοντας ότι «το παλιό πολιτικό σύστημα αδυνατεί να ξεπεράσει τον εαυτό του».
Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο Σταύρος Δήμας υπήρξε ένας έντιμος και μετριοπαθής πολιτικός, περιχαρακωμένος όμως στα στενά όρια του κομματικού συστήματος». Παράλληλα, υπογραμμίζει την πρόταση του Ποταμιού για συνεννόηση στην επιλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και μια υποψηφιότητα που θα εκφράζει τη δυναμική που κρύβει μέσα της η ελληνική κοινωνία και όχι έναν πρώην πολιτικό.
«Αλλά ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος είναι στη λογική της "ανάκλησης εφεδρειών" και ο ΣΥΡΙΖΑ βέβαια αρνείται να μας πει ποιος θα πρέπει να είναι ο Πρόεδρος των Ελλήνων μιας και το μόνο που φαίνεται να τον νοιάζει είναι οι υπουργικές καρέκλες», σημειώνεται.
«Το σημαντικό όμως θα ήταν η παραπαίουσα συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ο "κυβερνητικός ΣΥΡΙΖΑ" να μας ξεκαθαρίσουν ποιο είναι το σχέδιό τους για τους επόμενους δύσκολους μήνες», καταλήγει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης