Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απ. Κακλαμάνης: Το ΠΑΣΟΚ συνέβαλε στην αποφυγή συγκρούσεων για τον Ν. Ρωμανό

Απ. Κακλαμάνης: Το ΠΑΣΟΚ συνέβαλε στην αποφυγή συγκρούσεων για τον Ν. Ρωμανό
Το ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι οι πρωτοβουλίες του για την υπόθεση Ν.Ρωμανού απέδωσαν αποτέλεσμα
Ικανοποίηση για τη συμβολή του ΠΑΣΟΚ στην λύση που δόθηκε στο θέμα του Νίκου Ρωμανού εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης.
«Αισθανόμαστε, ως Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, ότι συμβάλαμε να αποφευχθούν οι συγκρούσεις και εντός και εκτός της Βουλής σε περίπτωση απευκταίου γεγονότος», δήλωσε ο κ. Κακλαμάνης πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας επί της τροπολογίας Αθανασίου.
Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, η λύση που δόθηκε, χωρίς να υιοθετούνται ούτε οι ιδέες ούτε οι πράξεις του Νίκου Ρωμανού, «αποτελεί ένα μήνυμα ότι μπορούμε να βρίσκουμε λύσεις, κάτι που θα εισπράξει θετικά ο ελληνικός λαός».
«Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό, ως ΠΑΣΟΚ και αυτόν τον ρόλο διεκδικούμε και θα συνεχίσουμε να ασκούμε χάριν του λαού και της Πατρίδας μας», κατέληξε.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
Οι πρωτοβουλίες της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση Ν.Ρωμανού, όπως αναπτύχθηκαν χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια της συζήτησης της σχετικής τροπολογίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης απέδωσαν αποτέλεσμα.
Μετά από διαβουλεύσεις και συνεννοήσεις που ακολούθησαν, κατέστη δυνατό με κριτήριο την υπέρτατη αξία της ανθρώπινης ζωής και το δικαίωμα στη μόρφωση για όλους, να διαμορφωθεί μια αποδεκτή από το σύνολο της Εθνικής Αντιπροσωπείας ρύθμιση.
Η ρύθμιση αυτή δίνει τη δυνατότητα, υπερβαίνοντας τα σημερινά δικονομικά εμπόδια, σε κρατουμένους ή υποδίκους να λαμβάνουν άδεια με ηλεκτρονική επιτήρηση για παρακολούθηση των μαθημάτων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ στα οποία έχουν εισαχθεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης