Τελευταία Νέα
Πολιτική

Έξω φρενών στο ΣΥΡΙΖΑ με τον Juncker: Οι υποστηρικτές των μνημονίων αλληλοϋποστηρίζονται

Έξω φρενών στο ΣΥΡΙΖΑ με τον Juncker: Οι υποστηρικτές των μνημονίων αλληλοϋποστηρίζονται
«Είναι κατανοητό γιατί οι υποστηρικτές των μνημονίων σε Ελλάδα και Ευρώπη αλληλοϋποστηρίζονται»
Έξω φρενών είναι στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις προκλητικές δηλώσεις του προέδρου της Κομισιόν, J.C. Juncker, ο οποίος κάλεσε τους Έλληνες να μην ψηφίσουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ειδικότερα, υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαμήνυσαν πως «είναι κατανοητό γιατί οι υποστηρικτές των μνημονιακών πολιτικών σε Ελλάδα και Ευρώπη αλληλοϋποστηρίζονται».
«Η πλειοψηφία των ευρωπαϊκών λαών και των Ευρωπαίων αξιωματούχων στέκονται με σεβασμό απέναντι στις διαθέσεις του ελληνικού λαού και μάλιστα θέτουν και ζήτημα επαναπροσδιορισμού των κυρίαρχων πολιτικών στην Ευρώπη» συμπλήρωσαν οι ίδιες κομματικές πηγές, στρεφόμενες εναντίον του J.C. Juncker.
Ας σημειωθεί πως σε συνέντευξή του στην αυστριακή δημόσια τηλεόραση, ο κορυφαίος Ευρωπαίος αξιωματούχος κάλεσε τους Έλληνες να μην ψηφίσουν «ακραίες δυνάμεις» καθώς ο ίδιος θα προτιμούσε «οικεία πρόσωπα» στην εξουσία!
«Νομίζω ότι οι Έλληνες -οι οποίοι έχουν μια πολύ δύσκολη ζωή- ξέρουν πολύ καλά τι θα σήμαινε ένα λάθος εκλογικό αποτέλεσμα για την Ελλάδα και την Ευρωζώνη» σημείωσε χαρακτηριστικά, υπερβαίνοντας τα εσκαμμένα.
«Δεν θα ήθελα ακραίες δυνάμεις να έρθουν στην εξουσία» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.
Όσον αφορά το ΣΥΡΙΖΑ, εξήγησε πως «θα ήθελα η Ελλάδα να κυβερνάται από ανθρώπους που έχουν το βλέμμα και την καρδιά τους στραμμένα στους πολλούς αδύναμους ανθρώπους και που μπορούν να κατανοήσουν τις ανάγκες των ευρωπαϊκών διαδικασιών».
«Κάθε κόμμα που κατέρχεται στις εκλογές πρέπει να μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά τα πρότυπα και δεν θέλω να σχολιάσω τις πιθανότητες που έχει το ένα ή το άλλο κόμμα, ωστόσο θα το προτιμούσα εάν εμφανίζονταν οικεία πρόσωπα» κατέληξε, προτρέποντας τους Έλληνες να υπερψηφίσουν τα υπάρχοντα κυβερνητικά κόμματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης