Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος: Οι Ευρωπαίοι πήραν μέσα από τα χέρια της κυβέρνησης τα 10,9 δισ. του ΤΧΣ... Ωραία διαπραγμάτευση!

Βενιζέλος: Οι Ευρωπαίοι πήραν μέσα από τα χέρια της κυβέρνησης τα 10,9 δισ. του ΤΧΣ... Ωραία διαπραγμάτευση!
Κύριε Τσίπρα, ο λαός σας ψήφισε για να πετύχετε κάτι περισσότερο και όχι να οδηγήσετε τη χώρα στην καταστροφή
(upd5)Η κυβέρνηση έχει εγκλωβιστεί και θέτει την Ελλάδα σε κίνδυνο, κατήγγειλε, μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος.
"Οι Ευρωπαίοι πήραν από τα χέρια της κυβέρνησης τα 10,9 δισ. ευρώ του ΤΧΣ... Ωραία σκληρή διαπραγμάτευση!", τόνισε ο κ. Βενιζέλος, βάλλοντας κατά της κυβέρνησης.
"Κύριε Τσίπρα, ζητάτε τώρα από εμάς τα ρέστα για τα δημαγωγικά σας ψέματα, όχι μόνο τα προεκλογικά, αλλά των τελευταίων 5 ετών", κατήγγειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, για να επισημάνει πως η νομιμοποίηση κάθε κυβέρνησης κρίνεται κάθε μέρα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τη χώρα βαθιά στο μνημόνιο, έρχεται το τρίτο μνημόνιο, τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Βενιζέλος.
Κύριε Τσίπρα, ο λαός σας ψήφισε για να πετύχετε κάτι περισσότερο και όχι να οδηγήσετε τη χώρα στην καταστροφή, ανέφερε επίσης. 
Όπως επισήμανε, επίσης, ο κ. Βενιζέλος, πλέον επανήλθε η αγωνία για πιστωτικό γεγονός και Grexit, εξαιτίας στελεχών της κυβέρνησης.
Η προηγούμενη κυβέρνηση παρέδωσε ένα ασφαλές περιβάλλον στη νέα κυβέρνηση, τόνισε, επιχειρώντας να κάνει αντιπαραβολή του χθες με το σήμερα.
Το δημόσιο τραβά όλη τη ρευστότητα και στεγνώνει την πραγματική οικονομία, σημείωσε στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, για να καταγγείλει την κυβέρνηση πως "έφαγε δύο πολύτιμους μήνες, παίζοντας ένα επικίνδυνο παιχνίδι".
Γυρίζουμε στο 2009, προειδοποίησε ο κ. Βενιζέλος.
Οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στο Βερολίνο θα αποτιμηθούν ως παραίτηση από τις γερμανικές αποζημιώσεις, τόνισε επίσης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Η κυβέρνηση είναι σε ταμειακό αδιέξοδο και το έχει μετατρέψει σε γεωπολιτικό αδιέξοδο, επισήμανε, για να διαμηνύσει επίσης πως η κυβέρνηση δεν έχει εντολή ρήξης.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης