Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μύδροι Πάγκαλου κατά ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ – Δεν θα ψηφίσω για πρόεδρο

Μύδροι Πάγκαλου κατά ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ – Δεν θα ψηφίσω για πρόεδρο
Το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει για μένα, τόνισε
Μύδρους εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος κατά του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιώντας οξείς χαρακτηρισμούς.
Αναφερόμενος στην εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα και αφού σημείωσε ότι δεν θα ψηφίσει για πρόεδρο, επισήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει για τον ίδιο.
Πρόσθεσε δε, ότι «είμαι ψηφοφόρος της Ν.Δ. από τις τελευταίες εκλογές.
»Τώρα καλούν τον ενδιαφέροντα κόσμο και τον ρωτάνε "ποιος είναι καλύτερος από τη Φώφη Γεννηματά; Ο -πώς λέγεται ο από την Αρκαδία, αυτός ο γιατρός, ο κοντός; - ο Κωνσταντινόπουλος, που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του, και ο Ανδρέας Λοβέρδος;".
»Δεν με ενδιαφέρει! Θα είναι πρόεδρος ποιανού πράγματος; Που παίρνει 2,5%; Θα μετανοήσουν επειδή θα πούνε, η Φώφη, ο Λοβέρδος ή ο Κωνσταντινόπουλος; Έχει τελειώσει αυτό», ανέφερε.
Όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι αποδείχθηκε το πραγματικό κόμμα των φαύλων διορισμένων με ρουσφέτι στο Δημόσιο ΠΑΣΟκων.
«Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι δεν έχουν μετανιώσει, γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν μετανιώσει ποτέ, γιατί κάνανε την επιλογή της ζωής τους, γιατί επιτέλους βρήκαν το κόμμα που τους πρέπει», επισήμανε και συμπλήρωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το ΠΑΣΟΚ στην τελευταία του έσχατη απόδειξη, όπως επρόκειτο να καταντήσει».
«Όλα τα λαμόγια, όλοι οι διεφθαρμένοι, όλοι οι τεμπέληδες, όλοι οι άχρηστοι, όλοι οι φαύλοι, είναι στο ΠΑΣΟΚ!», σημείωσε.
Για το αν μπορεί το Ποτάμι να ηγηθεί της Κεντροαριστεράς, ο κ. Πάγκαλος ανέφερε ότι «το Ποτάμι μπορεί ίσως να το κάνει, αν και η προσωποποίηση του ηγετικού ρόλου του κ. Θεοδωράκη δεν μου αρέσει.
»Θα προτιμούσα να έχει πιο συλλογική ηγεσία. Το Ποτάμι παίζει ένα παιχνίδι στο χώρο αυτό και προφανώς μπορεί να συμβάλλει και σε μια δεύτερη διαδικασία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης