Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οργή βουλευτών για το... καψόνι της Ζωής Κωνσταντοπούλου - Γιατί δεν υπογράφει την ημερήσια διάταξη

Οργή βουλευτών για το... καψόνι της Ζωής Κωνσταντοπούλου - Γιατί δεν υπογράφει την ημερήσια διάταξη
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου βάζει στην αναμονή όχι μόνο βουλευτές, αλλά το σύνολο των Ελλήνων που με αγωνία περιμένουν να μάθουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας
Έντονη είναι η φημολογία πως η πρόεδρος της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, δεν αρνείται να υπογράψει την ημερήσια διάταξη, αλλά κωλυσιεργεί σκοπίμως.
Αποτέλεσμα αυτού είναι να καθυστερεί η έναρξη της συνεδρίασης στην ολομέλεια της Βουλής.
Ουδείς μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί, ωστόσο αρκετοί βουλευτές της συμπλίτευσης μιλούν ξεκάθαρα για... καψόνι της προέδρου της Βουλής, μετά και τις ενστάσεις που διατύπωσε νωρίτερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Πολλοί βουλευτές στα πηγαδάκια της... αναμονής σχολίαζαν δεικτικά πως αν και η πρόεδρος της Βουλής έχει κάθε δικαίωμα να υπογράψει την ημερήσια διάταξη ό,τι ώρα θέλει, δεν μπορούσαν να εξηγήσουν γιατί το κάνει αυτό, βάζοντας στην αναμονή όχι μόνο βουλευτές, αλλά το σύνολο των Ελλήνων που με αγωνία περιμένουν να δουν και να μάθουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.
Άλλοι πάλι έλεγαν πως οι καθυστερήσεις μπορεί να προέρχονται από το Μέγαρο Μαξίμου και τον κυβερνητικό εταίρο, Πάνο Καμμένο, που ακόμη κάνει εσωκομματικό μασάζ στους τέσσερις βουλευτές του που έχουν δηλώσει δημόσια πως δεν μπορούν να υποστηρίξουν τη διαπραγμάτευση αλλά και τη συμφωνία.
Σε κάθε περίπτωση, ό,τι κι αν ακριβώς συμβαίνει, γίνονται εμφανείς οι ενδοκυβερνητικοί και εσωκομματικοί τριγμοί που έχει προκαλέσει η διαδικασία για την προώθηση της συμφωνίας, όσο και το βαρύ πακέτο υφεσιακών μέτρων.

Δ.Α.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης