Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ): Ο Τσίπρας επιδιώκει να ενεργεί ως πρωθυπουργός εναλλασσόμενης πλειοψηφίας

Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ): Ο Τσίπρας επιδιώκει να ενεργεί ως πρωθυπουργός εναλλασσόμενης πλειοψηφίας
Εκβιάζει την κομματική αμηχανία των διαφωνούντων βουλευτών και την υπευθυνότητα της αντιπολίτευσης τονίζει ο κ.Βενιζέλος
Δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα ότι επιδιώκει να ενεργεί ως πρωθυπουργός εναλλασσόμενης πλειοψηφίας ασκεί ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Σε άρθρο του στην ιστοσελίδα iefimerida ο κ.Βενιζέλος κατηγορεί τον κ.Τσίπρα ότι εκβιάζει την κομματική αμηχανία των διαφωνούντων βουλευτών του και την εθνική υπευθυνότητα της αντιπολίτευσης, παίζοντας με την «απειλή» των εκλογών ή απλώς μπλοφάροντας».
Σύμφωνα με τον κ.Βενιζέλο, ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να διαμορφώσει το πολιτικό, συνταγματικό και κοινοβουλευτικό «δόγμα» της νέας παράδοξης, αλλά και τόσο βολικής για αυτόν κατάστασης, καθώς όπως επισημαίνει «εκβιάζει τους διαφωνούντες του ΣΥΡΙΖΑ θέτοντας το όριο των 120 βουλευτών της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας που ψηφίζουν τα δύσκολα νομοσχέδια».
«Ο κ. Τσίπρας εκβιάζει επίσης τη δημοκρατική φιλοευρωπαϊκή αντιπολίτευση ή μάλλον καταχράται του αισθήματος εθνικής ευθύνης που την οδηγεί στην υπερψήφιση των σκληρών μέτρων του Μνημονίου 3 ...» υποστηρίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο κ. Βενιζέλος κατηγορεί επιπλέον τον πρωθυπουργό ότι δεν έχει καμία διάθεση να αναλάβει ευθύνες, να παραδεχθεί λάθη, να ζητήσει συγγνώμη από το λαό για τα ωμά ψέματα που είπε.
«Το ζήτημα είναι πού και πώς πορεύεται ο τόπος και όχι το ποιος χρεώνεται πολιτικά την τυχόν αποτυχία» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ.Βενιζέλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης