Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαϊκή Ενότητα για Στ. Θεοδωράκη: Καταλαβαίνουμε την ανησυχία του μην τυχόν και δεν εφαρμοστεί το μνημόνιο

Λαϊκή Ενότητα για Στ. Θεοδωράκη: Καταλαβαίνουμε την ανησυχία του μην τυχόν και δεν εφαρμοστεί το μνημόνιο
Να σταματήσει την παραπληροφόρηση καλεί τον επικεφαλής του Ποταμιού, η Λαϊκή Ενότητα
Με μία καυστική ανακοίνωση καταφέρεται ενάντια στον Σταύρο Θεοδωράκη η Λαϊκή Ενότητα, στην οποία τον καλεί να σταματήσει την παραπληροφόρηση.
Ειδικότερα, αναφέρει πως «ο Πρόεδρος του Ποταμιού κ. Σταύρος Θεοδωράκης ισχυρίστηκε ότι αν δεν εφαρμοστεί το 3ο μνημόνιο θα ακολουθήσει και 4ο μνημόνιο», ενώ προσθέτει πως «καταλαβαίνουμε την ανησυχία του μην τυχόν και δεν εφαρμοστεί το μνημόνιο».
Στη συνέχεια επισημαίνει πως ο ίδιος ο Σταύρος Θεοδωράκης «πίεζε αφόρητα να έρθει μια νέα μνημονιακή συμφωνία την οποία και θα ψήφιζε με κλειστά μάτια».
«Ας σταματήσει όμως την παραπληροφόρηση», τονίζει χαρακτηριστικά η Λαϊκή Ενότητα, επισημαίνοντας πως «η χώρα μας έχει μια καταστροφική πορεία επί πέντε χρόνια όχι γιατί δεν εφάρμοζε τα μνημόνια, αλλά ακριβώς επειδή εφάρμοζε τα μνημόνια που οδήγησαν σε ύφεση, κοινωνική λεηλασία και οικονομική ασφυξία», συνεπώς συμβαίνει το αντίθετο, από ό,τι ισχυρίζεται ο πρόεδρος του Ποταμιού.
Προσθέτει, δε, πως «το ένα μνημόνιο φέρνει το άλλο και όλα μαζί πλήττουν αφάνταστα το λαό μας χωρίς καμία ελπίδα διεξόδου», ενώ προκρίνει ως «μόνη λύση» την κατάργηση των μνημονίων.
«Αυτή είναι και η απαίτηση του ελληνικού λαού», υπογραμμίζει, καταλήγοντας πως «η Λαϊκή Ενότητα, δύναμη πατριωτική, προοδευτική με ταξικό πρόσημο, με την αποφασιστική δύναμη και συμμετοχή του λαού, θα ανοίξει νέες λεωφόρους ανεξάρτητης λαϊκής κυριαρχίας έξω από μνημόνια και ξένες εξαρτήσεις».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης