Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχάρης (Ποτάμι): Ο πρωθυπουργός θα κριθεί από το αν καταφέρει να φέρει επενδύσεις

Θεοχάρης (Ποτάμι): Ο πρωθυπουργός θα κριθεί από το αν καταφέρει να φέρει επενδύσεις
«Εάν ο υπάλληλος δεν ακολουθήσει τα πρωτόκολλα, πολίτης να στρέφεται κατά της υπηρεσίας», υποστήριξε ο κ. Χάρης Θεοχάρης
Ο πρωθυπουργός θα κριθεί τελικά από το αν θα καταφέρει να φέρει τις επενδύσεις στη χώρα, ανέφερε ο κ. Χάρης Θεοχάρης, βουλευτής του Ποταμιού, μιλώντας στον ραδιοσταθμό του Alpha.
Ειδικότερα, σημείωσε χαρακτηριστικά πως ο Αλέξης Τσίπρας συνέχισε να λέει την ίδια ιστορία, για τις διαπραγματεύσεις, αλλά τελικά θα κριθεί από το αν θ φέρει επενδύσεις ως αντίδοτο στα μέτρα.
Παράλληλα, εκτίμησε πως «ο κ. Τσίπρας μας γυρνάει στις εποχές του “δε δικαιούστε δια να ομιλείτε”, ωστόσο πλέον βρισκόμαστε σε άλλο αιώνα».
Ο κ. Θεοχάρης υποστήριξε, στη συνέχεια, πως θα πρέπει να υπάρξουν αλλαγές, διευκρινίζοντας πως θα πρέπει, για παράδειγμα, να έχει ο πολίτης τη δυνατότητα να στραφεί κατά της δημόσιας υπηρεσίας, εάν ο υπάλληλος δεν ακολουθήσει τα πρωτόκολλα.
Αντίστοιχα, ωστόσο, τόνισε πως ο υπάλληλος της εφορίας, καθώς και κάθε υπηρεσίας, δεν θα πρέπει να φοβάται για τον εαυτό του, με αφορμή το επεισόδιο σε πανηγύρι, όπου το πλήθος έδιωξε τους εφοριακούς.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης