Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς (Επικρατείας): Το νομοσχέδιο επιτρέπει στην κυβέρνηση να καθορίζει τον αριθμό αδειών και το ύψους του τιμήματος

Παππάς (Επικρατείας): Το νομοσχέδιο επιτρέπει στην κυβέρνηση να καθορίζει τον αριθμό αδειών και το ύψους του τιμήματος
Ο ίδιος τόνισε ότι «θέλουμε να προχωρήσουμε σε κλίμα ευρύτατων συναινέσεων»
Στο νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες αναφέρθηκε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, μιλώντας στην συνεδρίαση της επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο όπου παράλληλα έδωσε διευκρινιστικές απαντήσεις στην αντιπολίτευση για την κριτική που του ασκείται.
Ο ίδιος τόνισε ότι «θέλουμε να προχωρήσουμε σε κλίμα ευρύτατων συναινέσεων και να δούμε τι μπορεί να προστεθεί και τι πρέπει να εξαιρεθεί ώστε στο τέλος να εγκριθεί από περισσότερους και όχι μόνο από την κυβερνητική πλειοψηφία».
Ο κ. Παππάς υπογράμμισε ότι πρέπει να επιδιωχθούν «βιώσιμα σχήματα» στον κλάδο καθώς είπε ότι «τα μη βιώσιμα σχήματα ήταν και η ρίζα του κακού που εξέθρεψαν την διαπλοκή με δανεισμούς».
Απαντώντας στην αντιπολίτευση περί διατάξεων που δίνουν στον αρμόδιο υπουργό υπερεξουσίες αλλά και για επιδίωξη της κυβέρνησης να εκβιάσει τους επιχειρηματίες του χώρου, ο κ. Παππάς είπε πως «αν στόχος μας ήταν να επηρεάσουμε τους ιδιωτικούς σταθμούς για να έχουμε προνομιακή μεταχείριση, τότε είναι προφανές ότι αποτύχαμε».
Μάλιστα πρόσθεσε ότι «η μόνη δυνατότητα που δίνεται στον υπουργό είναι ο καθορισμός του αριθμού αδειών και του ύψους του τιμήματος».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης