Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης: Ο Μεϊμαράκης οφείλει μια συγγνώμη - Δεν έχω σχέση με την εταιρεία που προκάλεσε το φιάσκο

Βορίδης: Ο Μεϊμαράκης οφείλει μια συγγνώμη - Δεν έχω σχέση με την εταιρεία που προκάλεσε το φιάσκο
Όπως υποστήριξε ο κ. Βορίδης, έχει αναδειχθεί πλήρως η σύγκρουση συμφερόντων, μετά από αυτό το οδυνηρό που συνέβη χτες στη ΝΔ
Άμεση ήταν η απάντηση του βουλευτή της ΝΔ, Μάκη Βορίδη, στις κατηγορίες που εκτόξευσε σε βάρος του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μετά το φιάσκο για την εκλογή προέδρου στο κόμμα.
«Ποτέ δεν υπερασπίστηκα την εν λόγω εταιρεία, ας μας πει αυτός που τα λέει ποιες εταιρείες έχω υπερασπιστεί και να δούμε ποια είναι η δική μου εμπλοκή» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm.
Όπως υποστήριξε ο κ. Βορίδης, έχει αναδειχθεί πλήρως η σύγκρουση συμφερόντων, μετά από αυτό το οδυνηρό που συνέβη χτες στη ΝΔ.
Ο κ. Μειμαράκης βγήκε και μίλησε σήμερα, ενώ θα έπρεπε να το κάνει από χθες.
Έπρεπε να ζητήσει μια μεγάλη συγγνώμη από το κόσμο, να αναλάβει πολιτική ευθύνη και να πει ότι θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.
Να διευκρινίσει πώς οδηγήθηκε η παράταξη σε αυτή την κατάσταση.
Ο βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε τον κ. Μειμαράκη ότι σε μία δύσκολη στιγμή για το κόμμα δεν θέλει να συνδεθεί ως υποψήφιος πρόεδρος με το πρόβλημα, γι' αυτό και υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων.
Όσον αφορά τα περί παραίτησης Μεϊμαράκη, ο κ. Βορίδης τόνισε: ή αναγνωρίζεις το πρόβλημα και λες ξεκάθαρα παραιτούμαι ή δεν το αναγνωρίζεις και δεν παραιτείται.
Ερωτηθείς αν υπάρχει κίνδυνος διάσπασης στην παράταξη ο κ. Βορίδης απάντησε ότι «πρέπει να συνηθίσουμε όλοι σε ένα επίπεδο κριτικής, αλλά πρέπει αυτό να διατηρείται και όχι να πέφτει.
Πρόκειται για αντιπαράθεση επιχειρημάτων και δεν πρέπει να θίγεται κανένας από αυτό.
Δεν πιστεύω στα κόμματα- «νεκροταφεία», αλλά αν δεν έχεις πολιτικά επιχειρήματα πέφτουμε πολύ χαμηλά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης