Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσοβελώνη (ΑΝΕΛ): Δεν υπάρχει ρωγμή στην κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Χρυσοβελώνη (ΑΝΕΛ): Δεν υπάρχει ρωγμή στην κυβερνητική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ
Είναι γνωστό ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν δικές τους θέσεις σε διάφορα θέματα τόνισε η κα.Χρυσοβελώνη
Διαβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην κυβέρνηση και καμία ρωγμή στην κυβερνητική συνεργασία παρείχε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, αναφερόμενη στην «κόντρα» που φέρεται να έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό της κυβέρνησης με αφορμή  την πρόταση του Π. Καμμένου για στράτευση και των γυναικών.
«Δεν υπάρχει ρωγμή στην κυβερνητική συνεργασία.
Όταν ξεκίνησε η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ήταν γνωστό ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είχαν τις δικές τους θέσεις σε διάφορα θέματα» τόνισε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm η κα.Χρυσοβελώνη.
Όπως είπε, στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ δεν υπήρξε πρόβλημα ούτε από την διαφοροποίηση βουλευτών στην ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης.
Όσον αφορά τα περί στράτευσης γυναικών που πρότεινε ο υπουργός Άμυνας, Π. Καμμένος, η κα.Χρυσοβελώνη υποστήριξε πως «είναι μια πρόταση του υπουργού Άμυνας», τονίζοντας ότι «όταν πάρει σάρκα και οστά θα τεθεί σε διαβούλευση προκειμένου να ακούσει τις διαφορετικές απόψεις και να υπάρξει και ολοκληρωμένη πρόταση».
«Στόχος της κίνησης του υπουργού Άμυνας είναι η περαιτέρω αναβάθμιση των ενόπλων δυνάμεων» τόνισε η εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ, η οποία αναφερόμενη στην κριτική που άσκησε Το Ποτάμι, υποστήριξε πως «το συγκεκριμένο κόμμα ήρθε στο πολιτικό προσκήνιο για να πολεμά τους ΑΝΕΛ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης