Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Να παραιτηθεί ο Τσίπρας – Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα μια κυβέρνηση 153 βουλευτών

Λεβέντης: Να παραιτηθεί ο Τσίπρας – Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα μια κυβέρνηση 153 βουλευτών
Κοινή απατεωνία να χαρακτηρίζουν τώρα τους αγρότες φοροφυγάδες υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση άσκησε για ακόμα μια φορά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος κάλεσε τον πρωθυπουργό να υποβάλλει την παραίτηση του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να σχηματιστεί μια οικουμενική κυβέρνηση.
«Τα προβλήματα είναι σύνθετα και μια κυβέρνηση με 153 βουλευτές δεν μπορεί να τα αντιμετωπίσει» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Λεβέντης.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε πως δεν υπάρχει άλλη λύση πέραν του σχηματισμούς μιας οικουμενικής κυβέρνησης, επισημαίνοντας ότι «η κυβέρνηση Παπαδήμου θα είχε πετύχει αν δεν συμμετείχαν σε αυτήν πολιτικάντηδες».
Αναφερόμενος στις αντιδράσεις των αγροτών, ο κ.Λεβέντης υπογράμμισε πως «είναι κοινή απατεωνία να χαρακτηρίζουν τώρα τους αγρότες φοροφυγάδες».
«Είναι μέθοδος παπατζήδων να ανακαλύπτεις ένα πρόβλημα που υπάρχει εδώ και 50 χρόνια για να εξοντώσεις μια ομάδα» είπε ο κ.Λεβέντης, αναφέροντας ότι «εάν η κυβέρνηση στρέφει τη μια κοινωνική τάξη απέναντι στην άλλη, αυτή θα βγει χαμένη».
«Οι αγρότες δεν διαφωνούν μόνο με το νομοσχέδιο Κατρούγκαλο αλλά ζητούν ευρύτερη στήριξη του επαγγέλματός τους» υπογράμμισε ο κ.Λεβέντης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης