Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντηση Παππά (Επικρατείας) σε Γεωργιάδη (ΝΔ) για την μελέτη των τηλεοπτικών αδειών από την Φλωρεντία

Απάντηση Παππά (Επικρατείας) σε Γεωργιάδη (ΝΔ) για την μελέτη των τηλεοπτικών αδειών από την Φλωρεντία
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Φλωρεντίας επιλέχθηκε με γνώμονα την εμπειρία, την επιστημονική αρτιότητα και την ακαδημαϊκή ανεξαρτησία, σημειώνει ο υπουργός
Γραπτή απάντηση σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη σχετιμά με την μελέτη του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας για τις τηλεοπτικές άδειες έδωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.
Όπως αναφέρει ο κ. Παπάς η εμπειρογνωμοσύνη ανατέθηκε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτου της Φλωρεντίας, το οποίο θεωρείται το ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο που κατ' εξοχήν παράγει έρευνα αιχμής σε όλο το φάσμα των οικονομικών, νομικών και πολιτικών επιστημών.
Ο υπουργός Επικρατείας αναφέρει επίσης ότι οι καθηγητές που συναπαρτίζουν τη διεθνή ομάδα εκπόνησης της μελέτης, έχουν μακρά εμπειρία συμβουλευτικής συνεισφοράς σε διαγωνισμούς και συμμετοχής σε εκπόνηση μελετών σε θέματα ψηφιακών επικοινωνιών.
Συμπερασματικά, καταλήγει η απάντηση του υπουργού Επικρατείας, η επιστημονική αρτιότητα και η ακαδημαϊκή ανεξαρτησία του φορέα εκπόνησης της μελέτης εγγυώνται την αμεροληψία και την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων της έρευνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης