Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης (ΝΔ): Είναι ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε έλεγχο στη διαχείριση του προσφυγικού

Χατζηδάκης (ΝΔ): Είναι ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε έλεγχο στη διαχείριση του προσφυγικού
Το άλλοθι του ΣΥΡΙΖΑ ότι ακολουθεί αυτήν την πολιτική στο προσφυγικό για ανθρωπιστικούς λόγους δεν υπάρχει τόνισε ο κ.Χατζηδάκης
Την θέση ότι η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε έλεγχο στη διαχείριση του προσφυγικού διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ.Χατζηδάκης.
«Το άλλοθι του ΣΥΡΙΖΑ ότι ακολουθεί αυτή την πολιτική στο προσφυγικό για ανθρωπιστικούς λόγους δεν υπάρχει, πνίγηκε στην Ειδομένη» υποστήριξε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.
«Ο ίδιος ο κ. Μουζάλας ομολόγησε ότι η κυβέρνηση συνειδητά δεν παρενέβη στην Ειδομένη, αφέθηκε στις ΜΚΟ και τώρα πληρώνουμε το τίμημα» είπε ο κ. Χατζηδάκης, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι αυτές τις μέρες δεν έχει κάνει τίποτα για την οργανωμένη μετεγκατάσταση των προσφύγων από τη συγκεκριμένη περιοχή.
Σε ό,τι αφορά το ζήτημα που ανέκυψε με τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, που είπε την ΠΓΔΜ «Μακεδονία», ο κ. Χατζηδάκης υποστήριξε ότι «οι "κύκλοι" Μαξίμου έσπευσαν να απαντήσουν στη ΝΔ για τον Γιάννη Μουζάλα, αλλά μετά ήρθαν οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου.
Μουζάλας ή Καμμένος λοιπόν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης