Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ): Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ οδηγεί την χώρα σε ταπείνωση, μιζέρια και στασιμοχρεοκοπία

Βενιζέλος (ΠΑΣΟΚ): Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ οδηγεί την χώρα σε ταπείνωση, μιζέρια και στασιμοχρεοκοπία
Η σημερινή κυβέρνηση δεν σέβεται τίποτα και δεν έχει καμία θεσμική αντίληψη τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
Την θέση ότι η σημερινή κυβέρνηση οδηγεί την χώρα σε ταπείνωση, μιζέρια και στασιμοχρεοκοπία διατύπωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, τονίζοντας ότι το μεγάλο αίτημα που τέθηκε κατά την χθεσινή συζήτηση στη Βουλή ήταν να παραιτηθεί η κυβέρνηση.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Βενιζέλος υποστήριξε ότι το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα είναι ότι έχει μια κυβέρνηση, η οποία – όπως είπε – «δεν σέβεται τίποτα, δεν έχει καμία θεσμική αντίληψη».
«Έχουμε για κυβέρνηση μια παρέα ανθρώπων που θέλει να νέμεται την εξουσία» υπογράμμισε ο κ.Βενιζέλος, αναφέροντας πως «η αντίληψη των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι πως υπάρχουν καλοί εισαγγελείς και δικαστές, που εξυπηρετούν την πολιτική τους, και κακοί που διαπομπεύονται γιατί οι ενέργειές τους δεν συνάδουν με κυβερνητικές αντιλήψεις».
«Είναι ανατριχιαστικό.
Η χώρα ταπεινώνεται παντού και τι τους έμεινε;
Η «διαφθορά».
Όλη η «διαφθορά» τι είναι;
Ένα όνομα και μία γάτα» τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας ότι κατά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή ενισχύθηκε το σενάριο της τεχνητής πόλωσης που έθεσε πρώτος ο Αλέξης Τσιπρας και από ένα σημείο κι έπειτα συνέχισε η Νέα Δημοκρατία.
«Δεν σας κάνει εντύπωση ότι ο επικεφαλής της ΕΥΠ μιας δεξιάς κυβέρνησης είναι ο υπουργός για τη διαφθορά, μιας αριστερής κυβέρνησης;» διερωτήθηκε ο κ. Βενιζέλος και τόνισε ότι η χώρα οικοδόμησε ένα πολιτικό σύστημα πάνω στο ψέμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης