Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης (Ποτάμι): Η ιστορία θα είναι πολύ αυστηρή με αυτούς που πήγαν να ανατινάξουν την Ελλάδα

Θεοδωράκης (Ποτάμι): Η ιστορία θα είναι πολύ αυστηρή με αυτούς που πήγαν να ανατινάξουν την Ελλάδα
«Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ προσθέτει κάθε μέρα προβλήματα, ενώ η χώρα έχει ανάγκη από τολμηρές λύσεις», τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού
Η ιστορία θα είναι πολύ αυστηρή με αυτούς που πήγαν να ανατινάξουν την Ελλάδα.
Την εκτίμηση αυτή διατύπωσε σήμερα, Τρίτη 5 Ιουλίου, ο Σταύρος Θεοδωράκης, με αφορμή την επέτειο από το δημοψήφισμα.
Αναλυτικότερα, ο επικεφαλής του Ποταμιού υπογράμμισε πως «το δημοψήφισμα των λαϊκιστών στοίχισε πολλά στους Έλληνες» και «έφερε τη χώρα στον γκρεμό και χαθήκανε δεκάδες δισεκατομμύρια».
Στη συνέχεια προσέθεσε πως «η ιστορία θα είναι πολύ αυστηρή με αυτούς που πήγαν να ανατινάξουν την Ελλάδα».
Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράκη, «όσα σιγά - σιγά αποκαλύπτονται δείχνουν το σκοτεινό τους σχέδιο. Η χώρα να γίνει τρίτος κόσμος. Και όλα να ελέγχονται από το κράτος, δηλαδή από το κόμμα, δηλαδή από την παρέα τους. Όμως τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».
«Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ προσθέτει κάθε μέρα προβλήματα, ενώ η χώρα έχει ανάγκη από τολμηρές λύσεις», τόνισε ο κ. Θεοδωράκης, υποστηρίζοντας ότι αυτό που ζητάει ο κόσμος είναι δικαιοσύνη και δουλειές και συμπληρώνοντας πως το Ποτάμι παλεύει για αυτά κάθε μέρα.
«Δίνουμε λύσεις, δίνουμε προτάσεις και ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα έχουμε μια προοδευτική κυβέρνηση που θα κοιτάξει τα συμφέροντα του τόπου, τα συμφέροντα των πολλών», κατέληξε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης