Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπαργιώτας (Ποτάμι): Η κυβέρνηση εγκαινίασε στη Σαντορίνη ένα νοσοκομείο - κέλυφος

Μπαργιώτας (Ποτάμι): Η κυβέρνηση εγκαινίασε στη Σαντορίνη ένα νοσοκομείο - κέλυφος
«Δυστυχώς, χρειάζονται πολύ περισσότερα πράγματα από φιέστες και εγκαίνια, για να στηριχθεί και να λειτουργήσει το ΕΣΥ»
Έντονη κριτική απέναντι στην κυβέρνηση άσκησε σήμερα (21/7) στη Βουλή ο βουλευτής του Ποταμιού Κωνσταντίνος Μπαργιώτας, αναφορικά με την έγκυο στη Σαντορίνη η οποία μεταφέρθηκε στην Κρήτη προκειμένου να γεννήσει με ασφάλεια, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι θα χρειαστούν περισσότερα πράγματα από εγκαίνια σε νοσοκομεία προκειμένου να λειτουργήσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κ. Μπαργιώτας, «καθώς η δημόσια υγεία διαλύεται κάθε μέρα και παραπάνω και τα νοσοκομεία είναι στα πρόθυρα κλεισίματος, ο κ. Πολάκης προσπάθησε να πείσει το πανελλήνιο ότι ανοίγει τουλάχιστον ένα: αυτό της Σαντορίνης».
«Ελπίζω να κατάλαβε ο Πρωθυπουργός σήμερα ότι έκανε εγκαίνια σε ένα κέλυφος, το οποίο αδυνατεί να λειτουργήσει έστω και σαν κέντρο διακομιδών, στέλνοντας επίτοκες γυναίκες μία στην Κρήτη και μία στον Πειραιά», σχολίασε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του Ποταμιού, αναφορικά με το επίμαχο περιστατικό.
«Δυστυχώς, χρειάζονται πολύ περισσότερα πράγματα από φιέστες και εγκαίνια, για να στηριχθεί και να λειτουργήσει το ΕΣΥ», κατέληξε ο κ. Μπαργιώτας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης