Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Αντί για τη Σύνοδο, τα κανάλια έδειξαν επαναλήψεις και εκπομπές μαγειρικής

Γεροβασίλη: Αντί για τη Σύνοδο, τα κανάλια έδειξαν επαναλήψεις και εκπομπές μαγειρικής
«Φαίνεται ότι τα ιδιωτικά κανάλια έχουν διαφορετική αντίληψη για το ποιο γεγονός είναι άξιο μετάδοσης και ποιο όχι», σημείωσε η Ό. Γεροβασίλη
Αιχμές για τη στάση που τήρησαν οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί απέναντι στην πρωτοβουλία της κυβέρνησης για τη Σύνοδο των Μεσογειακών Κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης άφησε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.
Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε σκωπτικά πως «η Σύνοδος Μεσογειακών Κρατών της ΕΕ, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, μάλλον δεν αποτελεί σημαντική είδηση για τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, αφού, προφανώς, δεν είναι συμβατή με την εικόνα καταστροφολογίας, που συστηματικά προβάλλουν για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης».
Συνεχίζοντας, τόνισε πως «κανένας ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός δεν διέκοψε το πρόγραμμά του για να προβάλλει τις δηλώσεις δύο Προέδρων Δημοκρατίας και τεσσάρων πρωθυπουργών» και προσέθεσε πως «προφανώς αντίθετη άποψη είχαν οι 226 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί, από τους οποίους οι 145 από ξένα ΜΜΕ, που βρέθηκαν στο Ζάππειο για την κάλυψη της Συνόδου, η οποία είχε ισχυρότατο διεθνή αντίκτυπο».
«Φαίνεται ότι τα ιδιωτικά κανάλια έχουν διαφορετική αντίληψη για το ποιο γεγονός είναι άξιο μετάδοσης και ποιο όχι, και προτίμησαν να παίζουν επαναλήψεις και εκπομπές μαγειρικής», κατέληξε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης