Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπίρτζης:«Μαύρο» ήταν η μονοφωνία των τηλεοπτικών σταθμών και των κομμάτων «της αλήθειας να λέγεται»

Σπίρτζης:«Μαύρο» ήταν η μονοφωνία των τηλεοπτικών σταθμών και των κομμάτων «της αλήθειας να λέγεται»
Δεν θα χαθούν θέσεις, είπε  ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης
«Το «μαύρο» είναι ιδιοκτησία της κυβέρνησης Σαμαρά, των υπουργών και των πολιτικών δυνάμεων που το υλοποίησαν παράνομα, στα μοναδικά αδειοδοτημένα κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης», τόνισε ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, σε συνέντευξή του στην Real News.
«Η συνέχεια του «μαύρου» ήταν η μονοφωνία των τηλεοπτικών σταθμών και των κομμάτων «της αλήθειας να λέγεται», σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις και σε ένα δημοψήφισμα», πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας πως «πήραν την απάντηση από τον ελληνικό λαό, που μας έδωσε την εντολή να τελειώσουμε τον παλαιοκομματισμό και τις δομές συντήρησής του.
Αυτό κάναμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.
Έγινε μια πρωτόγνωρη, διαφανής και ανοιχτή σε όλους διαγωνιστική διαδικασία έπειτα από 27 χρόνια.
Δημιουργήσαμε την απαραίτητη προϋπόθεση για την ανεξαρτησία και την πολυφωνία».
Μάλιστα, ο υπουργός εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας, αλλά θα αυξηθούν.
Όπως είπε, «είμαι βέβαιος ότι όχι μόνο δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας, αλλά θα αυξηθούν.
Αν υπολογίσουμε τον ελάχιστο αριθμό - όχι τον πραγματικό που θα είναι μεγαλύτερος - στα πανελλαδικά και στα περιφερειακά κανάλια, θα διαπιστώσουμε ότι οι θέσεις εργασίας αυξάνονται.
Η παραγωγή πρότυπων προγραμμάτων ενημέρωσης πολιτισμού και ψυχαγωγίας βάζει ψηλά τον πήχυ της απασχόλησης και της ποιότητας».
Υπογράμμισε δε, ότι «τελειώνει η εργασιακή ζούγκλα της αδήλωτης, ανασφάλιστης, χαμηλά αμειβόμενης και απλήρωτης εργασίας», ενώ απευθυνόμενος στους εργαζόμενους «θα τους έλεγα ότι, παρά την απολύτως αιτιολογημένη ανησυχία τους, έρχονται καλύτερες και ποιοτικότερες ημέρες.
Λίγη υπομονή μέχρι την ολοκλήρωση των αδειοδοτήσεων».
Όσο για την πολιτική και τηλεοπτική ομάδα «της αλήθειας να λέγεται», «τους ζητώ να μην κλαίνε και να μην οδύρονται για τους εργαζόμενους.
Τους έπεισαν όταν μας κατήγγειλαν στη Βουλή για τη θεσμοθέτηση του ελάχιστου αριθμού εργαζομένων και όταν προσέφυγαν ενάντια στην ΚΥΑ που τους καθορίζει», ανέφερε ο υπουργός.
Ακόμη, σημείωσε ότι «τα 246 εκατομμύρια ευρώ έσοδα στο δημόσιο ταμείο δεν είναι ισχυρισμός», αλλά «το αναμφισβήτητο αποτέλεσμα του αδιάβλητου και διαφανούς διαγωνισμού που τόλμησε και έκανε η κυβέρνηση μας».
Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι όταν ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τις πανελλαδικές άδειες θα γίνει ο διαγωνισμός για τις περιφερειακές άδειες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης