Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης (ΝΔ): Τα δύο μεγάλα κόμματα πρέπει να συνεννοηθούν στα σημαντικά ζητήματα

Χατζηδάκης (ΝΔ): Τα δύο μεγάλα κόμματα πρέπει να συνεννοηθούν στα σημαντικά ζητήματα
Ο κ. Χατζηδάκης ξεκαθάρισε πως η παρουσία του στο συνέδριο «δεν είναι άσκηση δημοσίων σχέσεων, ούτε προάγγελος οποιασδήποτε πολιτικής εξέλιξης»
Υπέρ της συνεννόησης ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα σε ό,τι αφορά τα πολύ σημαντικά ζητήματα τάχθηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ξεκινώντας την ομιλία του, ο κ. Χατζηδάκης ξεκαθάρισε πως η παρουσία του στο συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος «δεν είναι άσκηση δημοσίων σχέσεων, ούτε προάγγελος οποιασδήποτε πολιτικής εξέλιξης, αλλά θέμα πολιτικού πολιτισμού».
Ο κ. Χατζηδάκης επικεντρώθηκε περισσότερο στα θέματα της συνταγματικής αναθεώρησης, του προσφυγικού και της εξωτερικής πολιτικής, τονίζοντας πως μπορεί να υπάρξει σύγκλιση.
«Στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες η συνεργασία των κομμάτων και ιδιαίτερα των δύο μεγάλων είναι δεδομένη ενώ στην Ελλάδα όχι, εκτός από μερικές αναλαμπές.
Πρέπει η προσπάθεια που κάνει η Ν.Δ. προς αυτή την κατεύθυνση να βρει ανταπόκριση από τον ΣΥΡΙΖΑ, και να μην προσκρούσει στην πολιτική της τυφλής πόλωσης», δήλωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ωστόσο, διευκρίνισε ότι οι αντιπαραθέσεις σε πολλά θέματα προς το παρόν παραμένουν:
«Εσείς θα συνεχίσετε να θέλετε τη Ν.Δ. στην αντιπολίτευση και εμείς να θέλουμε μια ώρα νωρίτερα εκλογές για να κάνει ο τόπος μια νέα αρχή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης