Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης: Ο Τσίπρας θα αναγκαστεί να κάνει εκλογές – Να βάλει στη θέση του τον Παππά

Χατζηδάκης: Ο Τσίπρας θα αναγκαστεί να κάνει εκλογές – Να βάλει στη θέση του τον Παππά
Η ΝΔ αν πάρει αυτοδυναμία θα επιδιώξει μια ευρύτερη πατριωτική συμμαχία είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Την εκτίμηση πως ο Αλέξης Τσίπρας θα αναγκαστεί να κάνει εκλογές διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ.Χατζηδάκης, υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνηση είναι παγιδευμένη στις παλαβές προεκλογικές της δεσμεύσεις.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm και με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις Παππά ότι ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες δεν έχει πέσει μετά την απόφαση του ΣτΕ, ο κ.Χατζηδάκης κάλεσε τον πρωθυπουργό να βάλει στη θέση του τον υπουργό Επικρατείας.
«Η ΝΔ είχε την αίσθηση  ότι θα υπήρχε κάποια συμφωνία για το ΕΣΡ ώστε στη συνέχεια η κυβέρνηση και η ΝΔ να ασχοληθούν με πιο σοβαρά θέματα» είπε ο κ.Χατζηδάκης, τονίζοντας ότι ο κ.Παππάς «εμφανίστηκε αμετανόητος» και ότι «θέλει να συνεχίσει να ταλαιπωρεί με τις εμμονές του τη Βουλή» και για αυτό κάλεσε τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Βουλής να πάρουν πρωτοβουλίες ώστε να υπάρξει διέξοδο.
Όσον αφορά τη ΝΔ είπε πως στις επιδιώξεις της είναι να οδηγήσει το τόπο στην επόμενη σελίδα.
«Ακόμα και αν η ΝΔ πάρει αυτοδυναμία στις εκλογές θα επιδιώξει μια ευρύτερη πατριωτική συμμαχία» είπε ο κ.Χατζηδάκης, τονίζοντας ότι θα πρέπει να δούμε ποιες δυνάμεις θα είναι στη Βουλή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης