Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης (ΝΔ): Στόχος του Τσίπρα δεν είναι η κοινωνική πολιτική, αλλά οι κάλπες

Χατζηδάκης (ΝΔ): Στόχος του Τσίπρα δεν είναι η κοινωνική πολιτική, αλλά οι κάλπες
Ο κ. Χατζηδάκης κατέθεσε πρόταση με την οποία η κυβέρνηση προκειμένου να αποφύγει τις εμπλοκές στη διαπραγμάτευση, θα μπορούσε να αποσύρει προς το παρόν τα δύο μέτρα
Την επίσημη θέση της ΝΔ αλλά και τους λόγους το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ψηφίσει «παρών» στις επίμαχες τροπολογίες για τη 13η σύνταξη και τον ΦΠΑ στα νησιά, εξήγησε από το βήμα της Βουλής ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης.
Ο κ. Χατζηδάκης κατέθεσε πρόταση με την οποία η κυβέρνηση προκειμένου να αποφύγει τις εμπλοκές στη διαπραγμάτευση, θα μπορούσε να αποσύρει προς το παρόν τα δύο μέτρα, να συνεννοηθεί με τους εταίρους και δανειστές, έχοντας και τα τελικά στοιχεία της Eurostat τον Μάρτιο και τότε να προχωρήσει στη διανομή του κοινωνικού μερίσματος και των μέτρων κοινωνικής στήριξης και υποστήριξης.
Όπως είπε ο κ. Χατζηδάκης με την κίνησή της αυτή, η κυβέρνηση, χωρίς να είναι σε συνεννόηση με τους θεσμούς, απέδειξε ότι ο στόχος της δεν ήταν να ασκήσει κοινωνική πολιτική, αλλά ήταν αποκλειστικά πολιτικός και κομματικός, με το βλέμμα στραμμένο στις κάλπες.

Δ.Α

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης