Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης: Να υπάρξει συναντίληψη για το Κυπριακό – Η Λευκωσία αποφασίζει, η Αθήνα συμπαρίσταται

Χατζηδάκης: Να υπάρξει συναντίληψη για το Κυπριακό – Η Λευκωσία αποφασίζει, η Αθήνα συμπαρίσταται
Το κλίμα έχει χειροτερεύσει και πάλι για την οικονομία μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού είπε ο κ.Χατζηδάκης
Την ανάγκη να υπάρξει συναντίληψη των πολιτικών δυνάμεων της Ελλάδας για το θέμα του Κυπριακού επεσήμανε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης ενόψει των συναντήσεων του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων (την ερχόμενη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μαξίμου) αλλά και της κρίσιμης Συνόδου στη Γενεύη.
«Η Λευκωσία αποφασίζει και η Αθήνα συμπαρίσταται» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Χατζηδάκης, ο οποίος επεσήμανε ότι πρόκειται για εθνικό θέμα και ότι για αυτό θα πρέπει να υπάρξει συναντίληψη.
Ερωτηθείς για την οικονομία και την πορεία των διαπραγματεύσεων, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε πως δεν ξέρει αν θα κλείσει άμεσα η αξιολόγηση.
«Υπάρχει η στάση Ιανού στην Αθήνα, άλλα λέγονται τη μια μέρα, άλλα την άλλη.
Ενώ μέχρι πριν από 2 μήνες η κυβέρνηση προχωρούσε για το κλείσιμο της αξιολόγησης και στη συνέχεια ήλπιζε στην ποσοτική χαλάρωση, τώρα μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, το κλίμα έχει χειροτερεύσει, πράγμα που αποτυπώνεται και στην άνοδο εκ νέου του 10ετούς ομολόγου.
Έχει και πάλι γκριζάρει ο ορίζοντας.
Η χώρα έκανε βήματα προς τα πίσω» υποστήριξε ο κ.Χατζηδάκης υπογραμμίζοντας πως τα πράγματα δεν εξελίσσονται καθόλου καλά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης