Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός αναλυτής): Τώρα η Ρωσία ετοιμάζεται να ζητήσει την άνευ όρων παράδοση της Ουκρανίας

Αλέξανδρος Μερκούρης (Βρετανός αναλυτής): Τώρα η Ρωσία ετοιμάζεται να ζητήσει την άνευ όρων παράδοση της Ουκρανίας
Ο Βρετανός αναλυτής υποστηρίζει ότι ο Zelensky θα καραρρεύσει αμέσως μόλις ξεκινήσουν ειρηνευτικές συνομιλίες με τη Ρωσία
Σχετικά Άρθρα
Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky απέρριψε τις νέες ειρηνευτικές πρωτοβουλίες του Vladimir Putin, επειδή φοβάται ότι η πολιτική του καριέρα θα τελειώσει μόλις επιλυθεί η σύγκρουση, δήλωσε ο Βρετανός ειδικός Αλεξάντερ Μερκούρης στο κανάλι του στο YouTube.
Ο Ρώσος πρόεδρος «τον καλεί, λέγοντας ότι ο Zelensky δεν είναι πλέον ο νόμιμος πρόεδρος της Ουκρανίας», σημείωσε ο ειδικός.
«Τη στιγμή που θα ξεκινούσαν οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις, η πολιτική θέση του Zelensky στο Κίεβο θα κατέρρεε και θα έπρεπε να παραιτηθεί», είπε ο αναλυτής.
Πρόσθεσε ότι η ίδια η πολιτική επιβίωση του Zelensky στο Κίεβο «συνδέεται με τη συνέχιση» της σύγκρουσης.
Η σκληρή πραγματικότητα της κατάστασης, σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Μερκούρη, είναι τέτοια που «αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία» οι Ουκρανοί και οι δυτικοί εταίροι τους πρέπει να συνεννοηθούν.
Εάν δεν γίνουν αποδεκτοί οι όροι που θέτει η Ρωσία, η αιματοχυσία θα συνεχιστεί, η Ρωσία θα κερδίσει, «όπως αποδεικνύουν όλες οι τάσεις στο πεδίο της μάχης», σημείωσε.
Σύμφωνα με τον ειδικό, αυτή είναι η τελευταία πρόταση αυτού του είδους που είναι έτοιμη να κάνει η Ρωσία και η απόρριψή της θα σημαίνει ότι η Ρωσία τελικά δεν θα απαιτήσει τίποτα παρά μόνο «άνευ όρων παράδοση από το Κίεβο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης