Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης: Να ακολουθήσουμε το δρόμο της Κύπρου – Πήγαμε πίσω με τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Χατζηδάκης: Να ακολουθήσουμε το δρόμο της Κύπρου – Πήγαμε πίσω με τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ
Η υπερήφανη διαπραγμάτευση του καλοκαιριού του 2015 στοίχισε 15.000 ευρώ σε κάθε νοικοκυριό είπε ο κ.Χατζηδάκης
Την ανάγκη η Ελλάδα να ακολουθήσει το δρόμο της Κύπρου και να βγει από τα μνημόνια εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης, ο οποίος υποστήριξε ότι η χώρα με κυβέρνηση της ΝΔ θα επιστρέψει στην κανονικότητα.
«Να ακολουθήσουμε το δρόμο της Κύπρου να μιμηθούμε αυτό το κομμάτι του ελληνισμού, που βγήκε από τα μνημόνια με λιγότερους φόρους, λιγότερο δημόσιο και περισσότερη αξιοκρατία.
Δεν υποσχόμαστε θαύματα.
Δεσμευόμαστε για την επιστροφή στην κανονικότητα με κανονική κυβέρνηση» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Χατζηδάκης.
«Ο κόσμος πίστεψε τα ψέματα των λαϊκιστών, και αντί να πάμε μπροστά με τους ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ πήγαμε πίσω και πληρώνουν οι φτωχότεροι.
Ούτε από την πλευρά των δανειστών υπάρχουν αθώα παιδιά, όμως από το 2015 έγιναν τραγικοί χειρισμοί, και η διαπραγμάτευση κόστισε 86 δισεκ. ευρώ.
Η διαπραγμάτευση του καλοκαιριού 2015, η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών κλπ. στοίχισε 15.000 ευρώ σε κάθε νοικοκυριό» τόνισε ο κ.Χατζηδάκης.
Ο βουλευτής της ΝΔ υπενθύμισε ότι το καλοκαίρι του 2014 το ΔΝΤ σε έκθεσή του ζητούσε μέτρα της τάξεως των 3 δισεκ. ευρώ για το 2015 – 2016 και τελικά οι ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ πήραν τα διπλάσια μέτρα.
«Μάς έχει στοιχίσει πολύ η αναξιοπιστία σε θέματα όπως τα ενεργειακά.
Κάνουν μονιμοποιήσεις συμβασιούχων, αυτό απαγορεύεται από το Σύνταγμα και αναμένεται να προξενήσει νέα προβλήματα» υπογράμμισε ο κ.Χατζηδάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης