Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διαφοροποίηση Σκουρλέτη από την κυβερνητική γραμμή – Ζητά να ψηφιστούν τα νέα μέτρα με ευρύτατη πλειοψηφία

Διαφοροποίηση Σκουρλέτη από την κυβερνητική γραμμή – Ζητά να ψηφιστούν τα νέα μέτρα με ευρύτατη πλειοψηφία
Μιλάω για ευρύτατη συναίνεση, δεν ξέρω αν θα είναι 180, περισσότεροι ή λιγότεροι είπε ο υπ. Εσωτερικών
Τη διαφοροποίηση του από την επίσημη γραμμή της κυβέρνησης, η οποία υποστηρίζει πως οι 153 βουλευτές επαρκούν για να ψηφιστούν τα νέα μέτρα, εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών, Π. Σκουρλέτης.
Σε δηλώσεις του στο Real Fm, ο κ.Σκουρλέτης, αφού υποστήριξε πως εκφράζει και διατυπώνει προσωπικές απόψεις, τόνισε πως «ακριβώς επειδή αυτά τα μέτρα αφορούν το έτος 2019 και μετά, υπάρχει ανάγκη να ψηφιστούν από μία ευρύτατη πλειοψηφία εντός Βουλής».
«Μιλάω για μία ευρύτατη συναίνεση.
Δεν ξέρω αν θα είναι 180 ή παραπάνω ή λιγότερο, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι τα μέτρα αυτά αφορούν την επόμενη κυβέρνηση που δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι στο μεγαλύτερο της μέρος.
Άρα, δεν μπορούμε να παραγνωρίζουμε αυτή τη διάσταση, της ανάγκης να υπάρξει μία ευρύτερη συναίνεση» είπε ο κ.Σκουρλέτης.
Σημειώνεται πως η κυβέρνηση διά στόματος τόσο του πρωθυπουργού όσο και του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δ. Τζανακόπουλου έχει υποστηρίξει με κατηγορηματικό τρόπο πως δεν πρόκειται να ζητήσει αυξημένη πλειοψηφία για να περάσει τα νέα μέτρα, επισημαίνοντας πως οι 153 βουλευτές της κυβέρνησης επαρκούν για να περάσει η συμφωνία από τη Βουλή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης