Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σβίγγου (ΣΥΡΙΖΑ): Η κοινωνική αλληλεγγύη θα παραμείνει προτεραιότητά μας, όσο κι αν έχει πρόβλημα ο Weber

Σβίγγου (ΣΥΡΙΖΑ): Η κοινωνική αλληλεγγύη θα παραμείνει προτεραιότητά μας, όσο κι αν έχει πρόβλημα ο Weber
Ο κ. Weber είχε πει πως οι εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα για τη «13η σύνταξη» στο τέλος του 2016 προκάλεσαν κρίση εμπιστοσύνης 
Την αντίδρασή της στις δηλώσεις του Manfred Weber εξέφρασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγγου.
«Η κοινωνική αλληλεγγύη και η προστασία των αδυνάμων θα παραμείνει προτεραιότητά μας όσο κι αν έχει πρόβλημα ο κ. Weber και το εκφράζει συνεχώς», έγραψε στο Twitter η κα Σβίγγου.
Ο κ. Weber είχε πει πως οι εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα για τη «13η σύνταξη» στο τέλος του 2016 προκάλεσαν κρίση εμπιστοσύνης προς την ελληνική κυβέρνηση.
Επίσης, ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος είπε πως «το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι έχει κομμουνιστή πρωθυπουργό».
«Έχουμε ένα μικρό προβληματάκι, η συμφωνία έκλεισε, αλλά είναι ακόμα ανοιχτή», ανέφερε με μια δόση ειρωνίας μετά από τη συνάντησή του στην Ουάσινγκτον με τη γενική διευθύντρια του Δ.Ν.Τ., Christine Lagarde.
«Είχα την ευκαιρία να συζητήσω το ζήτημα της Ελλάδας με την κ. Lagarde, αλλά σαν πολιτικός του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, δεν μπόρεσα να μην της επισημάνω ότι το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι έχει κομμουνιστή πρωθυπουργό, αυτό είναι το θεμελιώδες πρόβλημα εκεί, δεν είναι γενικό», υποστήριξε.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης