Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμίνης: Το ζήτημα είναι να έρθει να ψηφίσει ο κόσμος στις εκλογές της Κεντροαριστεράς

Καμίνης: Το ζήτημα είναι να έρθει να ψηφίσει ο κόσμος στις εκλογές της Κεντροαριστεράς
Θα δημιουργήσει δυναμική που θα καταφέρουμε να φέρουμε πίσω τον κόσμο που πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ο κ.Καμίνης
Το ζήτημα είναι στις εσωκομματικές εκλογές να έρθει κόσμος να ψηφίσει υποστήριξε ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος αρχηγός για το νέο πολιτικό φορέα της Κεντροαριστεράς, Γ. Καμίνης.
«Αν ο κόσμος αγκαλιάσει το εγχείρημα στις εκλογές θα δημιουργήσει τέτοια δυναμική που θα καταφέρουμε τον κόσμο που χάθηκε και πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ, να τον φέρουμε πίσω στην κοιτίδα της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.
Πάμε να φτιάξουμε ένα κοινό κόμμα, όπου θα πρέπει να διατηρείται η ελευθερία της έκφρασης και ο πλουραλισμός των απόψεων.
Πρέπει να πάμε σε αυτή την διαδικασία με έναν προγραμματικό λόγο, ούτως ώστε να προετοιμάσουμε κατά κάποιο τρόπο και το Συνέδριό μας» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Καμίνης.
«Είναι μια ευκαιρία να μιλήσουμε πολιτικά, να βρούμε την συνιστώσα - που από ό,τι αποδεικνύουν και τα debates μπορεί να βρεθεί - και να πάμε να διεκδικήσουμε την ψήφο του ελληνικού λαού και να βγούμε όχι τρίτο κόμμα, αλλά δεύτερο» υπογράμμισε ο κ.Καμίνης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις δηλώσεις Γεννηματά – Θεοδωράκη ότι θα διατηρήσουν τις δυο κοινοβουλευτικές ομάδες αμέσως μετά την ανάδειξη του επικεφαλής του σχήματος της κεντροαριστεράς.
«Δεν γνώριζα κάτι τέτοιο εκ των προτέρων.
Πρόκειται για μια εκ των προτέρων συμφωνία, η οποία λέει στους πολίτες ότι η συμμετοχή είναι κοροϊδία, γιατί υπάρχουν κάποιες πολύ σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες παίρνονται αλλού και πριν.
Αυτή η αποξένωση έχει διώξει τους πολίτες και την κοινωνία από τα κόμματα.
Εμείς λέμε ότι πάμε για κάτι καινούριο και αυτές τις νοοτροπίες πρέπει οπωσδήποτε να τις αλλάξουμε και για να μας εμπιστευτούν οι πολίτες χρειάζεται να τους σεβαστούμε.
Εδώ πάμε να ενωθούμε, διότι η ισχύς εν τη ενώσει» υποστήριξε ο κ.Καμίνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης