Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεντροαριστερά: Σήμερα 6/11 το 2ο debate των υποψήφιων αρχηγών – Στην τελική ευθεία για τις εκλογές

Κεντροαριστερά: Σήμερα 6/11 το 2ο debate των υποψήφιων αρχηγών – Στην τελική ευθεία για τις εκλογές
Όλα έτοιμα για την ανάδειξη του νέου αρχηγού
Σήμερα 6/11 το θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο debate των υποψήφιων αρχηγών του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς καθώς η διαδικασία μπαίνει στην τελική ευθεία ενόψει του πρώτου γύρου των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής 12 Νοεμβρίου.
Με όλους τους αρμόδιους να διαβεβαιώνουν πως από τεχνικής άποψης είναι όλα έτοιμα (χθες έγινε και η γενική δοκιμή) για την εκλογική διαδικασία, οι υποψήφιοι κορυφώνουν τις δημόσιες εμφανίσεις τους με απώτερο στόχο να περάσουν στο δεύτερο γύρο των εκλογών (θα γίνει στις 19/11) όπου θα αναδειχθεί και ο επόμενος αρχηγός.
Φαβορί θεωρείται η Φώφη Γεννηματά, η οποία και σήμερα αναμένεται να εμφανιστεί ενωτική και να αποφύγει οποιαδήποτε επίθεση σε βάρος των αντιπάλων της.
Άλλωστε η κα.Γεννηματά, η οποία προηγείται σε όλες τις δημοσκοπήσεις, ετοιμάζεται για τη συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Πέμπτη 9/11 στο γήπεδο του Σπόρτινγκ.
Την ίδια στιγμή, Γ. Καμίνης, Στ. Θεοδωράκης και Ν. Ανδρουλάκης θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να είναι αυτοί που θα βρεθούν απέναντι στην κα.Γεννηματά στο δεύτερο γύρο.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού θα επιμείνει στην πρόσκληση των πολιτών για προσέλευση στις εκλογές, εκτιμώντας ότι όσο περισσότεροι φτάσουν στις κάλπες τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει ο ίδιος, αλλά και το όλο εγχείρημα, να επιτύχουν ενώ αυτήν την εβδομάδα έχει προγραμματίσει περιοδείες σε Χανιά, Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Ο Γιώργος Καμίνης, που πραγματοποίησε ήδη την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση την 1η Νοεμβρίου στο γήπεδο του Πανελληνίου, παραπέμπει με διαδικτυακό ιστότοπο που δημιούργησε (https://www.kaminisfacts.gr/) στα πεπραγμένα του ως δήμαρχος Αθηναίων, για να πείσει για την ικανότητά του να ηγηθεί του νέου φορέα.
Από την πλευρά του ο Ν. Ανδρουλάκης, ο οποίος θα επιμείνει στην ανάγκη «αλλαγής γενιάς», θα πραγματοποιήσει αύριο το απόγευμα την κεντρική του προεκλογική ομιλία στην Αθήνα.
Σημειώνεται ότι το debate θα πραγματοποιηθεί στις 21:00 το βράδυ και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης